Budapest belvárosában tényleg nagy a zaj és a szmog?
Már valószínűleg nem követi a kérdező a válaszokat, de hátha valaki ide téved, és megfogadja a tanácsomat.
A körúton lakom, az Astória csomóponton, ahol a rákóczi út, a károly körút, valamint a múzeum körút keresztezi egymást. A zaj hihetetlen, mivel nemcsak buszok, de a villamos jár, alattam a metró (néha földrengésszerűen zörögnek a poharak, vagy a tárgyak a lakásban). A mentők, és a rendőrautók (néha egyszerre mindkettő, vagy több) a hatalmas létszámú kocsiktól nehezen férnek át, főleg, ha épp akkor jön a villamos is, szóval a szirénázás, és a reménytelen dudálás elkerülhetetlen.
A szmogot meg sem említem. Szörnyű. Amikor feljött a barátnőm, azt kérdezte, ég-e valami... nos nem, de olyan erőteljes a szag, hogy képtelenség friss levegőt varázsolni, az aktív szenet és az airwicket szüntetlenül használom. Ez havi 5000ft. A téli időszakban a kéményfüst szag miatt csak elviselhetetlenebb. Szóval én csak annyit tudnék tanácsolni, az ilyen körúti bérházakat nem véletlenül használják nagyobb arányban irodáknak.
Menjetek inkább kevésbé szennyezett környezetbe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!