Hogyan alakíthatnám ki a saját házamat?
Nem írtad, hogy a párodnak mennyi a jövedelme.
Van megtakarított pénzetek?
Én kötnék Lakástakarékpénztári szerződést, amit leghamarabb 4 év múlva tudsz felhasználni 30 %-os állami támogatással. Ha mindkettőtök nevére tudtok kötni, annál jobb, bár tudom, élni is kell valamiből.
A 4 év letelte után erre vehetsz fel hitelt és egy használt lakással már bele lehet vágni. Szerintem.....
Itt kalkulálhatsz kedvedre: [link]
Ilyen intelligenciával (fogalmazás, helyesírás) Ausztriában olyan 1000 euróra számíthatsz (közönséges gyári munka). Ebből egy egy szobás garzonra, benzinre, rezsire, élelmiszerre elmegy rögtön 7-800 euró.
A hülyék külföldön sem gazdagodnak meg, ahhoz érteni is kellene valamihez.
Ne bántsd már hatoska, nem a nyelvtudományi intézetbe pályázik főmunkatársnak, hanem szerkezetlakatos! És rendes, dolgos, és szeretne előrejutni.
És 22 évesen már azt írja magáról, hogy FÉRFI.
És az!
Nekem a helyesírási hibáival együtt is nagyon szimpatikus, ismeretlenül is.
Szóval kedves öcsémuram, vagy belekontárkodsz a nyelvtanulásba, és külföldi munka rokon vagy jóismerős által intézve. Vagy lakástakarék, és sokkal lassabb előrejutás. És persze az Önkormányzatnál megkérdezni, hogy családalapításkor első lakáshoz jutásnál mennyi CSOK-ot kaphatnátok, illetve van-e más speciális helyi segítség első lakáshoz jutáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!