Végtörlésztésnél a bank mennyi idő alatt nyilatkozik a fennálló tartozás összegéről?
Figyelt kérdés
Jelzáloggal terhelt ingatlant akarunk venni.
Mi vevők fizetnénk ki a banki tartozást, hogy tehermentes ingatlant vásároljunk.
Az eladó ha jelzi ezt a bank felé írásban, akkor mennyi idő alatt lehet végtörleszteni, hogy kiadják a törlési engedélyt a földhivatalnak?
2015. szept. 25. 17:14
1/4 anonim válasza:
Én el mentem a bankba meg kérdeztem mibe kerülne és mi a módja a végtörlesztésnek. Másnap a kért összeget vittem és le bonyolítottuk a dolgot . k&h bank
2/4 anonim válasza:
Bankfüggő, általában pár nap. Végtörlesztéshez kell kérni az eladónak egy Tartozás Kimutatást, abban benne van, hogy összességében mennyi pénzt kell befizetni a kimutatáson szereplő számlára. Ezt a számlaszámot kell beleírni az Adásvételibe, ahová Te, mint Vevő, utalni fogsz.
3/4 anonim válasza:
Bankfüggő! Ha "nem túl gyors" bankot fogtok ki, akkor akár 30 nap is lehet. Pl. FHB-nál 30 napot vállalnak, de legalább 15 nap. Az eladó meg tudja kérdezni a bankjától, hogy hány nap alatt kapja meg a papírt. Ez lenne a legjobb megoldás, hogy kiderítsd.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekünk is 30 napot mondtak elsőre aztán mondtam, hogy hát már viszket a tenyerem, h kifizessek 10millát, így 3 nap alatt méltóztatnak elkészíteni a papírt.
Unikretén bank. :)
2015. szept. 29. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!