Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nem tudom mit tegyek, hogy...

Nem tudom mit tegyek, hogy lehetne megoldani?

Figyelt kérdés
Párommal 5 éve vagyunk együtt, és a szüleinél lakunk már 3 éve legalább,2 éve született egy gyermekünk is, és egy szobában lakunk 3an . Szeretnénk lakáshitelt felvenni, azt hallottam, hogy a friss házasok és akiknek egy gyermekük van avalami kedvezményt kaphatnak? Mennénk de nem tudunk lépni.

2015. aug. 29. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd végig, és aztán kérdezz!

[link]

2015. aug. 29. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem meg nem.

Régen a nagy átlag így élt. Ne ment ez a flanc, hogy minden gyereknek külön szoba kell.

Szerintem meg az az önzőség, hogy amíg nincs luxusautóm, addig ne jöjjön a gyerek.

2015. aug. 30. 12:16
 3/7 anonim válasza:
33%
Az előző vagyok.. 'kedves Kérdező'.. akartam írni.. ;-)
2015. aug. 31. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészséges, ha nincs külön szobája a gyereknek. Csak okoskodok, de amikor a papa-mama birkóznak, akkor a gyerek meg nézze a műsort és felnőve meg lelki sérült legyen? Ezen kívül a gyereknek azt is meg kell szoknia, hogy időnként egyedül hagyják, különben félős lesz, vagy nem lesz elég önálló.

A CSOK egy gyerekre nem valami hú de sok (500e-600e ft) egy lakás árához képest, még önerőnek sem jó. Inkább arra jó, hogy ha ennyi hiányzik még a vételárból, vagy méginkább ha a fiatal családnak van pénze lakásra, akkor az ajándék pénzből kifestheti, részben felújíthatja a lakást.

2015. aug. 31. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet túl fontos a dolog, mert nem nagyon reagál a kérdező. Na ha jelentkezik, akkor elmesélem én hogy építkeztem kis pénzből.
2015. aug. 31. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
B.Y.: Engem érdekelne az építkezés kevés pénzből történet.
2015. aug. 31. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Van félretett pénzetek ez az első kérdésem.Ha nincs akkor sajnos nem kaptok semmilyen hitelt és támogatást sem.
2015. okt. 2. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!