6 millió forintért ház egy olyan környéken, ahol 15-től kezdődnek?
Dunántúl, megyeszékhelytől15 km-re. Anyósom házát áruljuk. Igen, tudom, le van pukkanva, és fel kell újítani, és költeni kell rá. 4 éve áruljuk, de iszonyúan elegem van. Lassan már nem akarok kimenni megmutatni az érdeklődőknek.
10 milla alatt csak vályogházat lehet itt kapni, kb. 15 milla egy olyan ház, amire mondjuk azt mondom, hogy ok. De persze az igazán szépek 20 felett vannak.
Jegyzem fényképpel áruljuk. Eddig még mindenki, aki idejött húzkodta a száját, hogy jaj, hát nem erre gondoltunk, és hogy hát erre mennyit kell költeni. Földszintes téglaház, 3 szobával, költ rá kb. 3-4 millát, és nagyon jó háza van, szerintem jó üzlet. A válság előtt még 10 millára becsülték. Lakni egyébként lehet benne, minden közmű benne van, anyósom lakott benne.
Egyszerűen nem értem az embereket, ha látja, hogy 6 milla, akkor miért gondolja, hogy egy tökéletes állapotú, felújított ház? Mondjuk, akkor nem ennyiért árulnánk.
(Nem eladni akarom itt, nem azért írok.)
Már arra is gondoltam, hogy a telefonban elmondom minden hibáját,ki sem megyek, ha ez probléma (innen kb. 40 km),de persze akkor még kevesebb lenne az esély, hogy megvegyék.
linkeld ide, és megaszondom
(vagy levélben)
Jogos az első kérdés. Lehet, hogy úgy árulnám, hogy nem magát a házat láttatnám, hanem azt, hogy X összeg (akár kiírva is) invesztálásával mit lehet alkotni belőle.
Egy marketinges ötlet: gyárts több fajta ilyen hirdetést: házleírást, vágykeltő jövőképábrázolást, próbáld kitalálni, kinek érné meg vagy kinek milyen átalakítással lenne jó lakóhely ez a ház.
Valami most nem működik, ha maga a környék ingatlanpiaca nem döglött (és a leírás alapján nem az). Tehát változtatni kell a hirdetésen.
Így hallomásra tényleg nagyon alacsony az ár.
Ha a drágább, felújított ingatlanok amúgy kelendőek a környéken, akkor elgondolkoznék rajta, hogy befektetek 2-3 milliót, és felújítom, így még keresnétek is rajta, mert nyilván jóval többért el lehetne adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!