Szeretném eladni a garázsomat. Ennek mi a folyamata, hogy megy ez, illetve mit írjak a kitett hirdetőpapírra pontosan?
1. Meghirdetem a garázst, majd ha érdeklődik a vevő, ezután miket kell csinálni? A garázsban van egy villanyóra, ami az én nevemen van. Az ELMÜ a szolgáltató. Azt gondolom át kell íratni az ő nevére? Ezen kívül?
2. Egy kb. 8x3-as, tehát 24 nm-es garázsról van szó, ahová egymás mögé 2 autó befér. A hirdetésre mit írjak pontosan szó szerint? Vagy írhatok akármit, akinek kell, úgyis megveszi?
Példák:
"24 nm-es hibátlan állapotú garázs
ELADÓ
Tel.: xy
Mobil: xy"
"24 nm-es garázs
SŰRGŐSEN ELADÓ
Tel.: xy
Mobil: xy"
"Dupla garázs
ELADÓ
Érdeklődni: xy, xy"
Melyik a szimpatikusabb? :) Ez a 2. kérdés azért is érdekelne ennyire, mert szeretném, ha minél hamarabb megvennék.
A válaszokat előre is köszönöm!
Érden, a Fácán köz lakótelep garázssorán. :) De ha nem érdi vagy, akkor ez semmit nem fog neked mondani...
Egyébként a szembeszomszéddal már intézzük a papírokat a napokban, ugyanis ők 450-ért megvennék. :) Amióta ideköltöztek, mindig az udvarban állnak meg és van 2 autójuk is. Viszont 450-nél többért nem fogom eladni, ezt a lakótelepen egyik legrégebben élő bácsi mondta. Nagyon képben van a témában, hogy építési engedély, használatbavételi engedély, tulajdoni lap, stb. Keni-vágja a témát. Ha ő mondja, neki elhiszem. Na meg ez a garázs, amit én el akarok adni, hivatalosan csak 18 nm, nem pedig 24, mert pár éve meg lett hosszabbítva nem hivatalosan. Tehát hivatalosan csak úgy tudnám eladni, hogy ez egy szimpla egy autós garázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!