Árpád úti, Ady Endre úti illetve a Rakéta utcai lakótelep mennyire gáz Csepelen? Elég sok eladó lakás van ezeken a területeken és kicsit furcsának tűnik, ezért kérdezem. Vennétek ott lakást?
én nem laknék arra, de ez szubjektív....
Érdemes elmenni egy szép napon, és magad felmérni, mert a személyes benyomásodat semmi sem helyettesíti...
Lakásvásárláson vagyunk túl nemrég, kedvező árak miatt Csepelről is szereztem ismereteket:
Árpád úti 4 db 10 emeletes paneltömbben mi is megnéztük jó pár lakást. Maga a lakás mérete (46 m2), elrendezése jónak mondható (legalábbis nekünk az volt, mi 2-en költözünk volna). Előny még, hogy mindegyik lakás ugyanolyan a 4 tömbben, így könnyű az árakat összehasonlítani (milliós eltérések is lehetnek!!). Sajnos az épületek eléggé lepukkantak, panelprogram előttiek. Kivéve az egyik, ami kívülről már szigetelve van, de a lépcsőház belül okádék, lift összefirkálva, és a radiátorokon sincs egyedi mérő. Így a rezsiköltségek magasak. A környék fényes nappal jónak mondható (pl. Csete Balázs sétány nemrég lett felújítva, 2 iskola van a közelben), viszont nekünk is feltűnt, hogy elég sok lakás eladó (viszonylag alacsony áron), ezért éjszaka is körülnéztünk.... Egyik sarkon legalább 10 hajléktalan "táborozott", másik sarkon 5-6 "nem idén barnult" fiatal pitbull kutyákkal.... Nem volt túl bizalomgerjesztő... Így az Árpád utcáról lemondtunk.
Ady Endre utcát annyira nem ismerem, de elég közel van az Árpád utcai éjszakai bandákhoz + főút, így meglehetősen zajos.
Rakéta utcai lakótelep Csillagtelepen van, mely sokak szerint Csepel legjobb lakótelepe. 50-60-as években épült, amikor még figyeltek a zöld területek meglétére, így elég sok a füves tér, fás környezet, csend és nyugalom. 35-ös, 36-os buszok végállomása a közelben, ami elég sűrűn (5-10 percenként) jár, gyorsan bevisz a Hévhez. Hátránya a telepnek, hogy némelyik utcában úgy, tűnik, hogy 30-40 éve megállt az idő (sztem ezért is sok az eladó lakás), elég sok a nyugdíjas, illetve a "nem idén barnultak" itt is kezdenek megjelenni...
Összegezve, ha mindenképp Csepelhez ragaszkodtok, én a 3 lehetőség közül a Rakéta utcait javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!