Szerintetek bízzak meg egy ingatlanost?
van egy Újpesti lakásom azt szeretném eladni.
a lakás jellemzői
:
Újpesten a Baross utcában, eladó egy csendes normális, rendezett társasházban egy tehermentes 27nm-es 1.emeleti belső udvarra néző, cirkos saját elkülönitett folyósos lakás.A közelben 10percre óvoda,iskola, 5percre Penny market, 2percre 147-es autobusz járat,10percre Tesco,Nemzeti dohány bolt,Gyógyszertár,196,204,104,autobusz járatok.
Fix ár : 5millio forint.
.
Fürdőszoba : [link]
Konyha : [link]
Szoba : [link]
Köszönöm a válaszokat előre is
Az ingatlanosok sok esetben lehúznak lóvéval, és utál a vásárló velük kommunikálni...
Mi nagyon gyorsan adtuk el az ingatlant, ingatlanos nélkül is.
"Rettenetes romhalmaz volt a ház, 6 hónap alatt sikerült eladni, de ingatlanossal. Nagyon jó fotókat készített."
A jó fotóval lehet, hogy több érdeklődő nézi meg, de egy vevő a helyszíni látottak alapján vásárol.
2-es vagyok, a linken leírtam, hogy hamarább adtam el egyedül a lakásomat mint ingatlanossal, több mint 1MFt-ot spóroltam (6%+áfa lett volna ingatlanossal). Rengeteg gondom volt az ingatlanosokkal (leginkább a legnagyobbal), olyan érdeklődőket hoztak rendszeresen, akik más faja lakást kerestek, így csak a vevőjelölt és az én időmet rabolva, amikor szerződést bontottam velük: nem voltak hajlandóak leszedni a hirdetést, az érdeklődőknek - mivel nem akartunk új szerződést kötni - azt hazudták, hogy már elkelt. Erről sok levelem van. A kis közvetítőkkel nem volt gond, egyből levették a hirdetést. Csak akkor álltak le amikor kilátásba tettem a fogyasztóvédelmet és kártérítési peres eljárást.
Csak akkor fordulnék ingatlanoshoz, ha más városban lenne az eladandó lakás, és akkor is csak kis ingatlanközvetítőt, nem a legnagyobbat bíznám meg,mert tapasztalatom szerint ők tisztességesebbek és fele annyi jutalékot kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!