Lehetséges egy nyaralónak nevezett faházban élni a hétköznapi életet?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy rendelni egy faházat, amit összeépítenek, van benne minden. De nem nyaralóként, hanem a mindennapokban lakásként, otthonként élnénk benne.2015. máj. 13. 20:49
11/13 anonim válasza:
Gondolom kertes házat akarsz, de nincs pénz rá. Ezek nem véletlenül annyiba kerülnek amennyibe... Olcsó húsnak híg a leve, 3-4 millióért nem lesz rendes házad!
A lehetségesre annyit mondanék, hogy nekem van olyan ismerősöm, aki konkrétan jurtában (!) lakik (igen 2015-ben) szóval bármi lehetséges, de hogy az aztán milyen, meg kinek felel meg...
12/13 anonim válasza:
Nem nézlek le amiatt, mert kevés pénzed van, mint egyesek. Abban igazuk van, hogy egy ilyen kis faház nem lesz túl kényelmes, főleg télen. Még túlárazott is. Ha magad építed akkor sokkal olcsóbb csak egy tapasztalt jóindulatú építésvezetőt kell keresni és építészt, aki tud kész terveket ajánlani. Elég szomorú, hogy itt tart az ország, hogy a lakosság 90%-a nem tud megvenni egy házat. Megértem az igényedet arra, hogy külön élj, nem mindenki tudja elviselni hogy mellette, alatta, felette mások laknak és nincs egy saját udvar sem, ahol azt csinálsz amit akarsz. Nagy üzlet az ilyen faházak építése annak a cégnek. De nem a kevés pénzűeknek szánják állandó lakás céljára ezeket, hanem a pénzesebbeknek, hogy egyszerű nyaralójuk legyen. A fa jó építési alapanyag, ha magad építed, ismerősökkel, vagy ács segítségével, akkor ugyanabból a pénzből már egy lakható, nagyobb épület is kijöhet.
13/13 anonim válasza:
"Elég szomorú, hogy itt tart az ország, hogy a lakosság 90%-a nem tud megvenni egy házat. "
Elárulom neked, az egész világ itt tart. Kivéve a fejletlenebbik felét, de ott sárkunyhóban élnek, amire jóhogy futja mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!