Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol találok sok családi ház...

Hol találok sok családi ház hirdetést tulajdonosoktól?

Figyelt kérdés
Egy ingatlanközvetítő mondta nekem, hogy nagyon sok a "szabadkézi" eladás, azaz az eladó hallani sem akar közvetítőről. Nyilván hirdetnek valahol, de a népszerű oldalakon alig találkozom ilyennel. Tudsz olyan helyet ajánlani, ahol sok ilyen hirdetés van?
2015. máj. 4. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát az olx és jófogás az amin inkább a tulajok hírdetnek az egyszerűbb feltöltés miatt, míg egy ingatlan.com -on inkább az ingatlanosok. Persze nem zárja ki egyik sem egymást. Én is hirdettem már az utóbbin mint magánszemély, és a házamat is onnan vettem egy ingatlanirodán keresztül.
2015. máj. 4. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
A hirdetésből kell kinyomoznod hol van. 5-ből 4 megtalálható kis nyomozással. Már százezreket nyertél.
2015. máj. 4. 22:05
 3/8 A kérdező kommentje:

"A hirdetésből kell kinyomoznod hol van. 5-ből 4 megtalálható kis nyomozással. Már százezreket nyertél."

Nem mindegyiket olyan könnyű. Van, hogy szándékosan más utcanevet adnak meg a hirdetésben. Egyszer végigjártunk egy teljes utcát, és azt állapítottuk meg, hogy kizárt, hogy bármelyik ház legyen az eladó. Nem is abban az utcában volt.

Egyébként olyan szerződések is vannak, ahol kártalanítani köteles az eladó az ingatlanost, ha annak időtartama alatt mással vagy nélküle értékesíti az ingatlanját.

Elsősorban az érdekel, hol találok ilyen hirdetéseket, mert az ingatlan.neten hemzsegnek az ingatlanosok, de tulajdonos alig hirdet. A másik kettőt, amit említettetek, megnézem!

2015. máj. 5. 00:26
 4/8 anonim ***** válasza:

mindenki hirdet mindenhol.ha egy számról kiderül, vagy sokszor szerepel, akkor azt írd fel, mert cég lesz, ezeket hagyd késöbb ki.

én így csináltam anno.

telefonon érdeklődjél ügyesen... van még több eladó lakás? vagy más hasonlóval.

2015. máj. 5. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyébként semmi baj a cégekkel ha érdekel egy bizonyos ingatlan, mert az nem kerül semmibe. Alkudni ott is lehet keményen (hiszen a jutalékuk kb.. 5-6% csak) és némi-nemű garanciád is van, hogy nem egy maffiózó család akar palira venni pl. előlegfizetésnél, illetve az ügyvéd is általában kéznél van egy irodának.
2015. máj. 5. 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, mégvalami. Én egy olcsó házat vettem egy ingatlanoson keresztül itt Pesten. Mivel már a töke tele volt, hogy hetente 10x kell kijárkálnia és látta, hogy komolyan érdekel az ingatlan. Félrevont és megmondta a legalacsonyabb árat. Jóval kevesebb volt, mint amit reméltem az irányár alapján, de egy fél milával még így is aláígértem a tulajnak másnap. Persze nem ment bele, csak a minimálárba. Mindenki jól járt, mert 1 hét alatt megkapták a pénzüket.
2015. máj. 5. 14:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Persze, nem kerülni akarom az ingatlanosok hirdetéseit, nekem mindegy igazából. Bár találkoztam olyan ingatlanossal is, aki lebeszélt az ingatlanról, illetve olyannal is, aki vállvonogatva mutatta meg, és semmilyen kérdésre nem tudott válaszolni.

Csak arra gondolok, ha tényleg van egy réteg, aki hallani sem akar ingatlanosról, jelentősen kibővülhet a kínálat számomra.

2015. máj. 5. 16:35
 8/8 anonim válasza:
Hát az olx és jófogás az amin inkább a tulajok hírdetnek
2015. máj. 6. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!