Szerintetek elcserélné valaki velem a lakásom?
Figyelt kérdés
Budapesten a 4.kerületben vagy egy tehermentes jó állapotú 29nm-es 1.emeleti cirkos belső udvarra nézző saját leválasztott 8nm-es teraszal rendelkező lakásom
a lakóközöség kulturált szép tiszta
társasház téglából készült
alattam, melletem laknak de fölöttem nem mert a társasház 1emeletes.
.
.
amit szeretnék
-
Miskolcon egy panellakást ami 37nm-es 1+fél szobás felújitott, tehermentes ,normális adoság nélküli társaházban!
minden normális ajánlat érdekel
2015. ápr. 28. 16:30
1/1 anonim válasza:
Elvileg egálban van, akár még korrekt csere is létrejöhet, de luxust nem várnék maximum friss festést meg új laminált padlót. Azt nem tudom, hogy 37 nm-nél létezik-e 1,5 szobás gyári verzió, mert szerintem 40-44-től inkább és garzon jelleggel (2 nm-es konyhafülke stb). De biztos van, mert szerintem már kikerested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!