Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miskolc élhető, szép város?

Miskolc élhető, szép város?

Figyelt kérdés

ott élők véleményére és akik ismerik a várost. pl munka lehetőség van? közbiztonság? avas? mit szeretnek sokan Miskolcban?

köszönöm szép estét

2015. ápr. 7. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Én még 1 hónapja élek itt nekem tetszik , este itt is szedem a lábam főleg ha egyedül vagyok az utcán 28 L
2015. ápr. 10. 12:27
 2/10 A kérdező kommentje:
:)
2015. ápr. 10. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Világviszonylatban nagyon is élhető város. Magyarországon viszont az egyik legszegényebb nagyváros, de azért nem olyan rossz. Mivel nagyváros, többféle munkalehetőség van, de sajnos elég nagy a munkanélküliség is. Sok a kisebbség, az Avas (2. ütem), az Újgyőri főtér, az állomás és a vasgyár környéke nem a legjobb városrészek. Én ezek ellenére szeretem a várost, szerettem ott lakni. Nem sokban különbözik a többi megyeszékhelyeinktől.
2015. ápr. 10. 16:42
 4/10 A kérdező kommentje:
budapestről költözznék oda?
2015. ápr. 10. 17:04
 5/10 A kérdező kommentje:
budapestről költözznék oda.
2015. ápr. 10. 17:04
 6/10 A kérdező kommentje:
megéri?
2015. ápr. 10. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudnod
2015. ápr. 10. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha úgy költözöl ide, hogy van biztos állásod és arra jössz, akkor igen.

Ha nincs, akkor annyira nem. Max. akkor, ha van olyan szakma a kezedben, ami tudod, hogy hiányszakma.

Vagy valaki miatt jönnél? Akkor azt Neked kell tudni, hogy érte megéri-e feladni a pesti életet.

Amúgy a szomszédunk Pestről vett ide nyaralót, aztán miután meghalt a felesége, azután teljesen ideköltözött. De Ő nyugdíjas.

2015. ápr. 10. 22:18
 9/10 anonim válasza:
100%

Munkalehetőség maximum akkor van ha protekcio is.

Egyébként élhető környék. A közhiedelemmel ellentétben este 8 után is ki lehet menni az utcára :D

Amit Miskolcban szeretek: mivel itt is születtem és ennek már 23 éve, minden szegletét ismerem. szorakozohely tekintetében nem tul szerencsés de kocsmák beulos helyek azok mondjuk jok.Jo hangulatu város vannak szép részei viszont vannak csunyabb részei is.

2015. szept. 29. 14:07
 10/10 anonim ***** válasza:
24%

"A közhiedelemmel ellentétben este 8 után is ki lehet menni az utcára :D"

Már ahol. A belvárosba sötétedés után nem nagyon, a Szinva menti lakótelepek környékére nappal sem, mint a Vászonfehérítő, vagy a Békeszálló. Ezeken a helyeken nemhogy lakást nem szabad venni de egyenesen kerülendők.

2016. jan. 22. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!