Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek érdemes már most...

Szerintetek érdemes már most ház után nézelődni ha csak nyáron szándékozunk költözni?

Figyelt kérdés

Nem egyszerű házat szeretnénk hanem olyat ahol egy portán egy lakcímen 2 külön álló épület van vagy 2 generációs ház 2 család számára, nagyon kevés ilyet láttam az interneten.

De érdemes szabadidőmben ezzel foglalkozni?

Én úgy vagyok vele hogy elmenteném a telefonszámot az oldalt ahol találtam és ha mire nyáron költöznénk addigra nem kéne sokat keresgélni, és hátha addig nem kel el a kiszemelt ház.

Szerintetek?

2015. márc. 27. 12:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olyan olcsón több generációsat nem fogtok kapni, még a legeldugottabb somogyi faluban sem. Vagy ha igen, akkor romos állapotban.
2015. márc. 28. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sem fogsz kapni azonnal beköltözhető 2 generációs házat ennyi pénzért. Jobb esetben is csak felújítandót. Bár nem ismerjük a pontos igényeidet, hol és mekkorát szeretnél. Megyeszékhelyen, nagyobb városban biztosan nem.
2015. márc. 28. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem fogsz találni, ha nem pest mellett akarsz venni. Tíz millió, 150 km-re pl. kalocsa mellett teljesen reális. Nézz körül.
2015. márc. 29. 07:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagy kérdés, hogy Budapesttől 150 km-re van-e munka?
2015. márc. 29. 16:01
 15/17 anonim ***** válasza:
2015. márc. 29. 16:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy telken két parasztház, többnyire vályogból, ezek az olcsók. Én nem venném meg.
2015. márc. 29. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát figyi 10 millióból 2 generációs házat, ami jó állapotú, elég nehéz lesz....

Mi Kistarcsán vettünk 2 generációsat, egyik fele 75 nm, másik fele olyan 68 nm, jó állapotú, de azért van rajta mit csinálni így is és mi 22.750.000 Ft-ért vettük, szerintem mi nem vettük igazából drágán, mert ha készen lesz, már egy kimondottan nagyon jó állapotú ház lesz (cirkós, szigetelt, új nyílászárós, új tetős). Jelenleg is az, de mint mondtam van rajta mit tenni....

2015. márc. 30. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!