Szerintetek érdemes már most ház után nézelődni ha csak nyáron szándékozunk költözni?
Nem egyszerű házat szeretnénk hanem olyat ahol egy portán egy lakcímen 2 külön álló épület van vagy 2 generációs ház 2 család számára, nagyon kevés ilyet láttam az interneten.
De érdemes szabadidőmben ezzel foglalkozni?
Én úgy vagyok vele hogy elmenteném a telefonszámot az oldalt ahol találtam és ha mire nyáron költöznénk addigra nem kéne sokat keresgélni, és hátha addig nem kel el a kiszemelt ház.
Szerintetek?
Hát figyi 10 millióból 2 generációs házat, ami jó állapotú, elég nehéz lesz....
Mi Kistarcsán vettünk 2 generációsat, egyik fele 75 nm, másik fele olyan 68 nm, jó állapotú, de azért van rajta mit csinálni így is és mi 22.750.000 Ft-ért vettük, szerintem mi nem vettük igazából drágán, mert ha készen lesz, már egy kimondottan nagyon jó állapotú ház lesz (cirkós, szigetelt, új nyílászárós, új tetős). Jelenleg is az, de mint mondtam van rajta mit tenni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!