Hogy lehet ma könnyen eladni egy tanyát?
Így van,hirdesd magad.
Mi is tanyán lakunk,de szuper helyen,én könnyen el tudnám adni mondjuk...
Írd bele,hogy például tanyasor,lakott környék,van-e fürdőszoba(nagyon fontos lenne,sokan a szomszéd öreg házat is azért nem vették meg,mert nem volt fürdőszoba,ez alap).Buszjárat mennyire elérhető(ha közel van,akkor bele írod)
Ha út mellett van,akkor azt is,mert előny,ha közel a város,az is előny,ha van kerékpárút,az is.Ha a posta házhoz jár,azt is bele kell írni,ha körbe van kerítve,azt is.
Ha lakás céljára alkalmas,akkor bele kell írni,hogy igenis lehet ott élni(nem így,nyilván,hanem az előnyeit kell előre,hogy mondjuk jó buszjárat,közel a megálló,iskola,óvoda-sokaknak fontos)
Ha van föld,azt is oda írhatod,de el kell dönteni,hogy lakás céljából hirdeted vagy inkább gazdálkodás/állattartás céljára (vagy mindkettő) mert akkor ha gazdálkodásra alkalmas,akkor bele írod,hogy mekkora,milyen föld van,ha ólak stb van,akkor azt is írd bele.
Utána a "hátrányait" hogy mondjuk fel kell újítani az ólakat.
Nyilván,ha egy romos épület van,akkor más a helyzet,én egy jó állapotú tanyát adtam el hasonlóképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!