Hogyan lehet könnyen házat eladni? Akárhogy.
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 21:30
1/9 anonim válasza:
Mindent el lehet adni ha nyomott az ár. Értsd: 2-3 hét alatt elmehet, ha telekáron adsz egy lelakott, felújítandó 2-3 szobás házat csendesebb helyen.
2/9 anonim válasza:
Hogy egy példát mondjak: Pesten átlagosan egy 200 n.öles telek egy lelakott 3 szobás kockaházzal 22 mila. Az üres telekár 17 mila. Tehát 5 milát kéne engedned a becsült piaci értékéből.
3/9 A kérdező kommentje:
hirdettem sok online oldalon, de semmi. még érdeklődő sem. tudtok.esetleg valami jó helyet vagy oldalt?
2014. nov. 3. 21:52
4/9 anonim válasza:
A legnagyobb ingatlanos oldalra is töltsd fel, de képekkel és alaprajzzal együtt és emeld is ki, különben nem ér az egész semmit... Tudom, hogy megkérik az árát, de az a legjobb esélyed. Ha két héten keresztül nincs jelentkező, csökkentsd az árat!
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.
2014. nov. 3. 22:16
6/9 anonim válasza:
Amikor házvásárlás előtt álltam, mindig kidobott a kereső egy 5 szobás, de olcsó cikotai házat. Már 4 éve hirdetik folyamatosan, az ára 22 miláról 13-ra csökkent, de a mai napig nem kelt el. Kicsit sajnálom az eladót, de ha négy éve 16-ért hírdette volna, ma már túllene rajta.
7/9 anonim válasza:
Moldova György szerint mindennek megvan a vevője csak ki kell várni.Nagyon sokáig kerestem családi házat és nyugodtam elmondhatom a nagyon olcsó háznak igen sok a hibája.Ritkán ki lehet fogni egy-egy jó alkalmi vételt ha a házban lakók külföldre mennek dolgozni és sietnének valamint a házat öröklő tulajdonosok meg akarnak szabadulni az ingatlantól.20-30 évet dolgozunk az otthonunkért,nem lehet elvárni,hogy ajándékba adjuk oda!
8/9 anonim válasza:
Szia :) Mi 5 éve áruljuk a házunkat, kint van a kapun is hogy eladó, ingatlanossal is hirdetjük, fent van az interneten is. 3 szobás, összkomfortos családi házról van szó, felújított, van hozzá nagy kert is, melléképületek, garázs, szóval....minden rendben van. 12000000 ft ért áruljuk, és a gond ott kezdődik, hogy 15 millióra van felértékelve. Szóval mi már áron alul adjuk! Jóval áron alul! Függ az eladása attól is, hogy például melyik megyében laksz, milyen helyen, mihez van közel.... milyen állapotban van, felújítandó, vagy felújított. stb stb Őszintén szólva a mai világba nagyon nehéz eladni egy házat. Próbálkozunk most külföldi ingatlanosokkal felvenni a kapcsolatot. Én SZ-SZ-B megyében élek, és ígérgetnek fűt, fát, de eddig nem vált valóra a szavuk. Sok szerencsét a ház eladásához, és kitartást! :)
9/9 anonim válasza:
A jó árválasztáson kívül nagyban függ az eladhatósága egy ingatlannak attól, hogy hol helyezkedik el! Ha Mucsaröcsögén, ahol nincs munkalehetőség, akkor nem igazán lehet eladni. Ha jó helyen, nagyváros vagy Budapest, akkor az ár a kérdés általában. Mi nagyjából 1 hónap alatt adtuk el a budapesti lakásunkat a XVI. kerületben és anyósomék is nagyjából ennyi idő alatt a zuglói lakásukat. Most ősszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!