NEten hirdetem a lakásunkat, ingatlanügynökök
kíméljenek megjegyzéssel. Mit jelent a "befektetési
cégtől" hívnak érdeklődés?
Figyelt kérdés
Már sokan kerestek, hogy mint befektetéssel foglalkozó cég (Befektetési iroda), külföldi/belföldi partnerük részére keresnek kis lakásokat. Mikor nézhetné meg az ingatlant, készítene képeket, hogy tudja ajánlani az ügyfeleiknek. Rákérdeztem, hogy nem-e ingatlan iroda, azt mondat, hogy nem, ők befektető cég. Jó.. szerintem ez egy ingatlanügynökös, hasbaakasztós kampó szöveg. Nem?
És miért lenne baj, ha hirdetnék? Ha nem kötik ki, hogy kizárólag a ő közreműködésükkel adhatod el a lakást, akkor ez csak lehetőség, hogy további potenciális vevőket találj.
2015. márc. 23. 17:44
2/7 anonim válasza:
Ha befektetők, fektessenek be: vegyék meg a lakásodat, aztán keressenek hozzá partnert, vagy kit érdekel, mit kezdenek vele utána? Az nem befektetés, hogy fotóznak, aztán beraknak adatbázisba.
Kérdezz már rá, hogy pontosan mit szeretnének és mibe befektetni...
2015. márc. 23. 18:26
3/7 anonim válasza:
Egyszerűen kérdezz rá, hogy milyen kötelezettséggel jár neked az ő közvetítésük.
Ingatlanossal sem rossz hirdetni, egyszerűen ott is ki kell kötni, hogy mennyit akarsz kapni a lakásért, erre tegyék rá a jutalékukat plusszba. Ha eladják, te megkapod a kívánt összeget és ők is a jutalékukat.
2015. márc. 23. 20:28
4/7 anonim válasza:
Befektető cég? Mint a Quaestor?! Szóba ne állj velük, ezek le akarnak húzni! Vagy a lakásmaffia trükkje.
A legjobb, ha keresel egy normális ingatlanost és kérdezz rá, mennyi a jutalék? Hány %? Én rájuk bíztam mindent, nem is csapott be senki.
2015. márc. 24. 00:38
5/7 anonim válasza:
Ez a "Befektetési iroda" irodaházakkal, raktárakkal stb. foglalkozik, egyáltalán nem érdeklik a kis lakások! Sejtettem, a nem napon barnult lakásmaffia legújabb trükkje. Vigyázz, ha beengedted őket, vissza ne menjenek kirabolni. Mocskos világban élünk. [link]
2015. márc. 24. 00:42
6/7 anonim válasza:
Mit jelentene? Azt jelenti, hogy befektetési cégtől hívnak. Ergo azt jelenti, hogy valakit érdekel a kéglid. De akkor sem kell betojni, ha történetesen ingatlanos jelentkezik. Egyrészt azért, mert lehet, hogy vevőt tud rá, de szerintem akkor sem szakad rád az ég, ha megpróbál rábeszélni, hogy rajtuk keresztül add el, mert a legrosszabb esetben azt mondod, hogy kösz nem. Mit kel ebből ekkora ügyet csinálni? A saját életedet könnyítenéd meg, ha nem elzárkóznál, hanem inkább többfelé nyitnál. Egyikkel sem kötelezed el magad semmire, viszont lehet, hogy rég elpasszoltad volna a pecót. Aki ilyen besz.ri, minek üzletel?
2015. márc. 24. 15:33
7/7 A kérdező kommentje:
na, ezt megkaptam.. de igazatok van, veszteni nem veszthetek semmit vele..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!