Sóskút milyen hely?
Ha még érdekes akkor első kézből tudok írni egy picit. Mert több mint 10 éve itt lakom. Még diák vagyok.
Őszintén, gyönyörű a hely, a domb, a szerpentines rész a lovardáknál. Nagyon jókat lehet az erdőben sétálni. Jól lehet tereplovagolni, stb stb.
Viszont nekem itt már pár éve nincsenek barátaim, mert nem vagyok velük kapcsolatban. Nekem a baráti köröm mind Bp-n van, ezért rengetegszer ingázok. A normális embereket kb egy kezemen meg tudnám számolni. Najó két kezemen, de az akkor is kevés. Az iskolájuk egy nagy rakás bénaság, évekig voltam ott, ott kezdtem. Vannak jó tanárok, na de őket tényleg egy kezemen meg tudnám számolni. Komolyan. Az óvodájuk régen jobb volt amíg más vezette. Most már bárkit beengednek, hogy fura programokat szervezzenek a gyerekeknek. Pl motorra ültetik őket fotózás neve alatt, és úgy fotózzák őket egy rendes motoron, és művirággal a kezükben. Hmm ízléses :D Persze, ezt mind a szülők beleegyezése nélkül.
Maga a hely kihalt mint a dinoszauruszok. Nekem pl sokat kell gyalogolnom a busztól. Meg a buszig a korom sötét utcában este. És őszintén akkor félek hazagyalogolni, mert cigányok is laknak az utcánkban. A szomszéd legalább normális. De sok pince van körülöttünk, és szoktak oda betörni. Egyszer hozzánk is betörtek. Van több drogos banda is. Füveznek mint gyerek a gazzal. A fél falu alkoholista. A gyerekek velük nőnek fel. Szörnyű ez a példamutatás. Én nem szeretek itt lakni. A közlekedés is macera, minimum napi 3 órát utazok oda-vissza. Ez rengetek, és időrablás. 3 óra alatt sok más mindent is tudnék csinálni, mint csak utazgatni.
Amiért megéri itt lakni, az a nyugalom, a csend, és a szépsége a helynek. Amúgy meg nem éri meg.
Üdv, egy sóskúti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!