Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapestről Miskolcra költözni?

Budapestről Miskolcra költözni?

Figyelt kérdés
van munka lehetőség? (ápóló nő) , zöld övezet? , picit írtok Miskolcról? hogy milyen ott az élet?

2015. febr. 20. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Ott él a legnagyobb létszámú hazai roma csorda! Tényleg,statisztikai adat!
2015. febr. 20. 20:59
 2/11 A kérdező kommentje:
zsamo? azért csak normálisak
2015. febr. 20. 21:01
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Tömegével jönnek onnan emberek Pestre dolgozni. Pesten nem találsz munkát?
2015. febr. 21. 11:01
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Messze elkerülném Miskolcot és Szabolcs megyét, vagy a Hajdúságot. Hacsak nem vagy te is roma. Akkor nem lehet bajod.
2015. febr. 21. 12:36
 5/11 A kérdező kommentje:
van munkám itt óbudan egy gyermekotthon vezetője vagyok nem vagyok roma..csak miskolcon születtem és hiányzik csak azota sok nagyon SOK minden változott ott
2015. febr. 21. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem olyan rosssz, ne hidd el a sok baromságot.
2015. febr. 21. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Mindenhová betörnek, utcán kirabolnak, öregeket gátlástalanul összeverik stb. Számozott vagy rendes névvel ellátott utcák, vagy pedig avasi lakótelep: egyikre se költöznék soha. Laknak ott rokonok, most akarnak Veszprémbe költözni.
2015. febr. 21. 21:07
 8/11 anonim válasza:
50%
Mi 5 éve költöztünk Budapestről Miskolcra, és mostanra egészen megszerettem. :) Szerintem, elég kevés a munkalehetőség,de a szüleimnek sikerült találniuk,anyukámnak ez a második munkahelye itt, is ápolónő. Tényleg elég sok a cigány, de azért ez attól is függ,hogy melyik részen (pl az Avason nagyon sok van,de a Népkertnél pedig nem). Ha van kérdésed,írj nyugodtan. :)
2015. febr. 22. 23:00
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

Így van, mindenkihez betörtek már, de ha még nem akkor biztosan az utcán rabolták ki fényes nappal. Én legalább két gépfegyverrel járok dolgozni mert félek, hogy ha megállok a pirosnál akkor elkezdik a kocsimról leszedni a kerekeket. A buszok is csak addig járnak amíg nem kell sokáig állniuk a buszmegállóban, mert sok rajtuk a vas alkatrész és ha mondjuk 20 ember száll fel, addig szétszedik. Itt mindenki meztelenül jár mert még a ruhát is leszedik, a pénzt meg a végbelünkben rejtegetjük.

Na az ilyen ökörségektől eldobom az agyam. Valóban több a pigmentdús alak, de ettől függetlenül nem kell attól tartani, hogy lerángatják az emberről az alsógatyát. Avas... Ott is egy kisebb terület problémás, a többi meg tökre lakható. Rokonaim élnek ott. Ráadásul az Avas környezete szép, rendezett. Valóban van itt ez az Újgyőri főtér és vasgyár illetve ide futnak be Lyukóvőlgyből. Ezt sajnos el kell fogadni, hoyg így van, de ezeken a területeken kívül azért nem mondanám gáznak. A budapesti éjszaka se biztonságosabb...

A munkalehetőség nem túl jó, de lassan javulgat. Aki akar dolgozni az talál magának valamit. Ha meg valaki többre vágyik akkor lehet tovább keresni munka mellett. Az h elhelyezkedik valaki egy gyenge fizetésű helyre, nem kell ott maradni nyugdíjig. Én speciel azért jöttem ide mert jobban keresek mint máshol keresnék. Én szeretem.

2015. febr. 23. 08:24
 10/11 anonim válasza:
48%
Ha szeretsz alig néhány tíz méterre ellátmi a szmogtól, akkor nyugodtan mehetsz a romák közé!12/l
2015. febr. 27. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!