Budapestről Miskolcra költözni?
Így van, mindenkihez betörtek már, de ha még nem akkor biztosan az utcán rabolták ki fényes nappal. Én legalább két gépfegyverrel járok dolgozni mert félek, hogy ha megállok a pirosnál akkor elkezdik a kocsimról leszedni a kerekeket. A buszok is csak addig járnak amíg nem kell sokáig állniuk a buszmegállóban, mert sok rajtuk a vas alkatrész és ha mondjuk 20 ember száll fel, addig szétszedik. Itt mindenki meztelenül jár mert még a ruhát is leszedik, a pénzt meg a végbelünkben rejtegetjük.
Na az ilyen ökörségektől eldobom az agyam. Valóban több a pigmentdús alak, de ettől függetlenül nem kell attól tartani, hogy lerángatják az emberről az alsógatyát. Avas... Ott is egy kisebb terület problémás, a többi meg tökre lakható. Rokonaim élnek ott. Ráadásul az Avas környezete szép, rendezett. Valóban van itt ez az Újgyőri főtér és vasgyár illetve ide futnak be Lyukóvőlgyből. Ezt sajnos el kell fogadni, hoyg így van, de ezeken a területeken kívül azért nem mondanám gáznak. A budapesti éjszaka se biztonságosabb...
A munkalehetőség nem túl jó, de lassan javulgat. Aki akar dolgozni az talál magának valamit. Ha meg valaki többre vágyik akkor lehet tovább keresni munka mellett. Az h elhelyezkedik valaki egy gyenge fizetésű helyre, nem kell ott maradni nyugdíjig. Én speciel azért jöttem ide mert jobban keresek mint máshol keresnék. Én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!