Budapestről Miskolcra?
milyen ott az élet?
,
,
van munka? (ápoló nő vagy betanitott munka)
,
,
Avas legrosszabb utcái?
,
,
Körübelül miben különbözik Budapesttől?
Szia!
Az életről nem tudok mondani sokat,van olyan munka ami megéri van olyan ami ugye nem (mint máshol) de van tanulási/munka lehetőség bőven.
Van és ha olyat fogsz ki még lehet rendesebbek is,Budapesten iszonyat bunkókat fogtam én is ki.
Avason lakom,az egyes,kettes ütem szörnyű (!!!) tele romával,de a hármas ütem fent az Avas kilátónál szuper jó hely.:)
Sok park,bank,nagy boltok,kilátó,sok családiház,társasház,nem csak bérház (és még itt a bérházak többsége felújított,az Avason csak a hármas ütembe vannak családi és társasházak).
Miben különbözik? Hm...
Nyugisabb!Nincs annyi ember,annyi kosz,annyi utca..és stb.
Ha valaki nyugisabb helyre vágyik akkor jöjjön (Miskolc egyáltalán nem az a nagyon nyugis hely mint pl.Eger,de jobb mint Bp!)
Igaz Borsod megyében van a legtöbb roma,mint itt is de nem zavaróak.:) Ugyan azok a boltok és minden (a KFC is most épül.)
Vagy ha nem is az avas akkor Vörösmarty,Martinkertváros,Diósgyőr stb.:) De én az avas ajánlom,vagy a Martinkertvárost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!