Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a gyors ingatlan eladás titka?

Mi a gyors ingatlan eladás titka?

Figyelt kérdés
1 éve hirdetünk nagyon sok helyen, a ház szuperül be/le van árazva, mégsem haladunk. Mit lehet még tenni, hogyan kell vevőt csalogatni?

2015. jan. 28. 11:39
 1/10 schocko ***** válasza:
100%
Mindent el lehet adni áron alul...
2015. jan. 28. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen! #1 yes-csak áron alúl vagyis-elpocsékold! sajnos...
2015. jan. 28. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Sok helyen kell hirdetni. Tudni kell, hogy mit akarsz. Engedsz az árból, hogy hamar elvigyék? Vagy nem sürgős és csak egy kicsit engedsz? Szerinted van jól beárazva? Vagy mások szerint is? :)

Az is számít, hogy hol van. Egy kis faluban nyilván nem akkor az érdeklődés, mint egy nagyobb városban.

Ha drága ingatlanról van szó, akkor eleve kisebb a célközönség.

Érdeklődők azért vannak? Vagy azok sincsenek?

Nekem ingatlaniroda segítségével sikerült eladni. Többnél is meg volt hirdetve. Ők azért több helyre eljutnak. Meg ha találnak egy érdeklődőt, akkor eléggé rábeszélik. Nekem már szinte agresszív a stílusuk, de úgy látszik valakinél ez hat. Én meg nem vagyok ilyen rátukmálós típus.

2015. jan. 28. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos, hogy hol van az ingatlan! Ha nem jó helyen, akkor nagyon nehéz, még ár alatt is, mert az ár nem minden. Nekünk a lakásunkat 1 hónap alatt megvették még októberben. Anyósomékét szintén. Mindkettő budapesti egyik XVI. másik XIV. kerület, tehát jó helyeken.
2015. jan. 28. 12:08
 5/10 A kérdező kommentje:
7-8 ingatlanos foglalkozik vele plusz mi is hírdetjük. Érdeklődő van havi 1-3.Az ingatlan a Dunakanyarban van frekventált helyen. 90-es években épült 200 m2 , duplakomfort, panoráma, szép kert. 19,9 ért hírdetjük, ami azt gondolom és az ingatlanosok is mondják- igen áron aluli.
2015. jan. 28. 13:18
 6/10 A kérdező kommentje:
A 19,9 is irányár!
2015. jan. 28. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Márpedig mégiscsak probléma van, ha ennyire szuper ház, jó helyen van és még olcsó is. Én azért még futnék egy kört, hogy biztosan olyan jó vétel-e, mert a jelek nem azt mutatják.

Nem lehet, hogy nehezen megközelíthető helyen van? Szomszédok?

2015. jan. 28. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Most, hogy olvasom, 200 nm, szerintem elég nagy, lehet, hogy az az oka annak, hogy nem tudjátok eladni. Manapság ekkora házat szerintem elég kevesen vállalnak be. Még ha meg tudnák is venni, de fenntartani nem könnyű, plusz takarítani sem. Lehet, hogy kevés a célközönség. Mondjuk ha havi 1-3 a látogató, akkor ha átlagolunk, akkor havi 2, így már vagy 24-en megnézték, de ha senkinek nem kell, akkor azért tippelek arra, hogy valami nem okés ott. :)
2015. jan. 28. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Még annyi eszembe jutott, hogy házat sokkal nehezebb eladni, mint lakást, amikor mi néztünk, bizony nem volt ritka az, hogy már egy éve árulták. Szóval ez egy ekkora háznál nem biztos, hogy furcsa!
2015. jan. 28. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Át kell gondolni, hogy biztosan eljut-e a célcsoporthoz a hirdetésed. Melyik társadalmi réteg keres arra házat. Őket milyen hirdetési felületen keresztül lehet elérni. Mik lehetnek a szempontjai. Azokat a tulajdonságokat kiemelni.
2015. jan. 28. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!