Kulfoldon mennyire dragak a telkek? Van valami honlap, ahol a kulfoldi pl angliai, amerikai, ausztraliai, olaszorszagi, kanadai stb telkeket lehet nezni es venni?
Figyelt kérdés
Ahol minden orszagbol hirdetnek, el lehet olvasni az altalanos tudnivalokat, mint olxen es kepek is vannak. Letezik ilyen honlap? Aki tud, az linkeljen keremszepen!2014. nov. 30. 20:50
2/5 A kérdező kommentje:
Igen de csak amerikai, foleg floridai hirdetesek vannak, en ennel tagabban keresek, es nem tudom milyen neven keressek ra, nehogy valami kamu legyen. Ezert kertem segitseget, hatha valaki tud itt eg biztos es jo oldalt:)
2014. nov. 30. 21:53
3/5 A kérdező kommentje:
*egy
Bocsanat
2014. nov. 30. 21:53
4/5 anonim válasza:
Angliában iszonyú drágák az ingatlanok, telkek
5/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs; gondolj mar bele, csak egy amcsi allamon belul is tomenytelen mennyisegu telek van elado, es ez csak egy allam. Olyan nincs ahol az altalad sorolt osszes orszag hirdeti a telket. Minek? Senki nem ugy keres telket, hogy mindegy hol csak vegyek egy telket.
Jobban jarsz, ha szukited a keresest es guglit hasznalod:
pl. California land for sale, vagy CA helyett beirod a bizonyos varosok nevet, ugyanezt eljatszod aussie varosokkal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!