Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek ez a lakás olcsóna...

Szerintetek ez a lakás olcsónak számít vagy sem? Nagyon tetszik! (hirdetés bent)

Figyelt kérdés

Mennyit engedhet belőle??

[link]

2015. jan. 14. 19:37
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Általában az irányár olyan, amiből az eladó kész alkudni, ő azt írja, ez nem irányár, vagyis alkudni nem szeretne (ez már felvet egy kérdést, ha amúgy is albérletezik, hogy miért nem alkuképes - egy csaló is lehet nagyon tenyérbemászó, ha kell neki a pénz, de ne így legyen, bízzunk benne).

Írt egy támpontot, merrefelé helyezkedik el a lakás, Merényi kórház, ez legjobb tudomásom szerint Ferencváros, a vasút és a Gyáli út környéke. Az azért annyira nem nyugis környék.

Fontos szempont, hogy tehermentes-e, meg az se elhanyagolható, hogy milyen tégla, mert nem mindegy. Régen a vasút környékén voltak vasutas téglalakások, én olyanba születtem, de vizes volt, penészes, és bronchitisem lett. Azt mondják a szüleim, nem nagyon lehetne jól felújítani. Átköltöztünk másfélébe páréves koromban, a bronchitis meg idővel elmúlt, de nem kockáztatnék meg újból egy ilyet. Érdemes kérni közüzemi számlákat, milyen fogyasztás mellett mennyit fizetnek a lakók (víz, áram, gáz...stb.). Milyenek a falak, a szigetelés, ablakok, bejárati ajtó, írta, hogy felújítás van az épületen, ez pontosan mit takar.

Én a helyedben lecsekkolnám a környéket, és kikérdezném az ott lakókat, esetleg arról is, van-e eladó lakás, albérlet. De én nem költöznék oda.

2015. jan. 19. 11:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Földszinti napsütötte lakást én még nem láttam. Azon a környéken régebben sokat jártam, nekem nem volt túl bizalomgerjesztő, bár annyira vészes sem volt,de ez legalább 6éve volt. De ott van mellette a vasút,az sok jót nem jelent.1-2 dolog ami szemet szúrt: "belső udvar valami díjat is elnyert " valamilyen..., aztán nem ír a melegvízről,bár a képen látni a gázbojlert.És :"metró gyalog 7-8 perc," NEM IGAZ! vagy nem a MErényi kh melletti utcában van...A metró onnan min.15-20perc gyalog.
2015. jan. 19. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:

"És :"metró gyalog 7-8 perc," NEM IGAZ! vagy nem a MErényi kh melletti utcában van...A metró onnan min.15-20perc gyalog."

Ugyanmár! Ha reggel késésben vagy és nincs cuccod és futsz végig akkor biztos meg lehet tenni 7-8 perc alatt! Ez ugyanolyan, minthogy panoráma az xy nevezetességre, aztán hát igen, ha ezen az ablakon derékig kihajolsz és jobbra nézel, akkor látszik a teteje a többi ház felett...

2015. jan. 19. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én is laktam Citadellára félig panorámás lakásban, csak az ablakon kellett kihajolnom amennyire csak tudtam és látni lehetett! :)
2015. jan. 19. 13:48
 15/15 anonim válasza:
100%
Inkább keress máshol. Nagyon nem jó. Menj el arra minden napszakban, -ez bármilyen lakásvásárlásnál igaz, ha nem ismered a környéket- és segít a döntésben.
2015. jan. 20. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!