Önkormányzati lakás kölcsön?
Szeretnék mindent megtudni az önkormányzati lakás kölcsönről!Főleg olyan valaki tanácsára lenne szükségem,aki már ezt tapasztalta!
Mennyi lakás kölcsönt lehet felvenni?
Mennyit kell havonta törleszteni?
Mik a feltételek?
Egyedülálló anyuka vagyok,és érdekelne hogy egyedülállóként milyen lehetőségeim vannak?
Lényeg hogy mindent szeretnék erről megtudni!
Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszolóknak!!
Igazán remekül hangzik. Szerintem a legtöbbet a kollégád tud mondani erről. Az ilyesmi szerintem csak az adott önkormányzattól függ. Hogy melyik ad.Gondolom, megnézik, tudod-e fizetni a kölcsönt, a rezsit, és marad-e elég a megélhetésetekre.
Kívánom, összejöjjön !
Hát én is remélem hogy összejön!
Ma nehezen lehet lakáshoz jutni!
Sajnos nem keresünk milliókat.A legnagyobb vágyam hogy saját lakásunk legyen.Ez egy jó lehetőségnek tűnik.Hétfőn többet tudok majd erről.Mindent összeszed a kollégám erről,és segít hogy hozzájussak a lakáshoz.Ők megkapták a lakást!!Erről én sem tudtam addig míg ő nem mondta.Nem is gondoltam volna hogy ilyen is létezik!Ha belegondolok,hogyha mondjuk fundamentánál félretennék pl.havi 20ezret akkor sem tudnék saját lakást venni 10 év alatt.Max hitellel.Inkább fizetem 10 évig ezt és utána saját a lakás!!
Nem akarlak megbántani, elkedvetleníteni, de elolvastad amit linkeltem, vagy csak álmodozol?
Ez egy kölcsön, lakásvásárlásra, elönye, hogy kamatmentes.
Természetesen saját erőnek is lennie kell.
Pl.: Óbuda
Kívánom sikerüljön!
Ha megtudsz valami többet, megírod?
Azért milyen értékű lehet egy lakás, hogy 10 év alatt kifizethető legyen, akár 0 % kamattal?
Ha csak 6 milkát nézünk, annak is havi 50 ezer a részlete. Mellette a rezsi, és a megélhetés. Mint egyedül álló anya, tudsz-e ennyit fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!