9m2-s lakás elegendő, egy agglegénynek?
Én azt mondom, hogy kezdetnek elegendő, az ekkora lakások ráadásul galériásak, a fenti részre el lehet pakolni a ruhákat, és fenn lehet aludni.
Ráadásul nem drágák (még szép :), és viszonylag könnyű túladni rajtuk, ha megunod, nem lehet bukni rajta, a rezsiről nem is beszélve.
Kedves 12-es,a gyerek-et inkább- az ember nem HOVA hanem MINEK v.MIÉRT szüli.Ugye ,nem térkitöltésnek vagy hiányzó dekorációnak.Különben kb .50% -unk a világon se lenne,ahogy írják.ű
Itt ugyan egy agglegényről van szó,akinek szerintam nyugodtan megfelelhet a 9m2 tér.Az ember annál kevesebb külső személyes teret igényel,minél tágabb a belső
tere.
Vannak emberek,akik bár megtehetnék,de a lehető legminimálisabbat törődnek a külső igényeikkel,hogy többet tudjanak áldozni a nekik fontosabb céljaiknak.Ma is vannak Albert Schweitzerek.
Vannak,akik környezetvédelmi lelkiismeretből teszik.
Vannak,akiknek választásuk sincs,és nem követelőzőek,nem elégedetlenek,sőt.
Persze,hogy elég egy ekkora lakás.
12-es!
Direkt azért szültem, hogy tudjál ilyen hülyeségeket kérdezni!
Ha nem vetted volna észre, nem rólam van szó.
A neten sok találat van minilakás névre, pl. ez:
Sok ötlettel és találékonysággal berendezhető és élhető még 7-8 négyzetméter is.
De egyébként sohasem az a fontos, mi van a lakáson belül, hanem MI VAN KÍVÜL? Milyen környéken fekszik, mit látni az ablakból, milyenek a szomszédok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!