Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Laknátok a XIII. kerületben?

Laknátok a XIII. kerületben?

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 00:30
 1/9 anonim válasza:
Igen.
2014. dec. 2. 00:39
 2/9 anonim válasza:
Én ott lakom, igaz, csak kollégiumban. Miért?
2014. dec. 2. 01:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Melyik részén? Mert nagyon nem mindegy, hogy Angyalföld vagy Újlipótváros.
2014. dec. 2. 04:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Eleg nagy a kerulet, ha utcat tudsz mondani, konnyebb nyilatkozni rola.

Most is itt lakom, teljesen jo hely.

2014. dec. 2. 07:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Én itt lakom. De tényleg nem mindegy, melyik részén. A Nyugati mellett is laktam, azt szerettem, mert közel van minden. Most a kerület szélén lakom a Rákos-patak mellett, ez a rész szuper, imádom. Igaz, kicsit messzebb van.

De a Lehel tér környéke például nem tetszik, a Szabolcs utca kimondottan gázos, és vannak a kerületben régi gyártelepek, amik szintén talán nem a legjobbak. De mindent összevetve nem rossz, nekem a legnagyobb bajom az vele, hogy itt megy a legócskább metró, és ráadásul ahelyett hogy az állomásokat felújítanák, a szerelvényeket meg kidobnák, mint a 2-es metrónál, most olvastam hogy a szerelvényeket újítják fel inkább - szóval változás nem lesz..

2014. dec. 2. 07:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a Gyöngyösi sétánynál laktam, az nagyon jó hely.
2014. dec. 2. 08:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak a Margit-sziget közvetlen szomszédságában. Másol a XIII-ban nem.
2014. dec. 2. 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:
*máshol
2014. dec. 2. 09:45
 9/9 anonim válasza:
2. vagyok. Én a Kerekes utcában lakom (Angyalföld), de nem szeretem a helyet. Abból a szempontból jó, hogy közel van a Városliget, ahova gyakran járok mozogni vagy csak pihenni, de a környéken nincs egy normális bolt, néhány busz jár csak arra, és nem egy pompás a környezet sem. De hát a kollégium ott van, pénzem meg nincs a belváros legszebb helyén egy albérletre.
2014. dec. 2. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!