Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen érzés panelből családi...

Milyen érzés panelből családi házba költözni?

Figyelt kérdés
Erre azért lennék kiváncsi,mert 8 év után megadatik az a lehetőség hogy családiba költözzünk és ez nagyvárosi ként meg lehet-e szokni hogy egy csendes faluba élsz egy szép családi ház-ba?(elnézést a rossz megfogalmazásért csak nagyon fáradt vagyok)12/F

2014. nov. 4. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Aki szeret tevékenykedni ,annak nem lesz furcsa .Családi ház körül mindig van mit tenni .Ez még a nagyon fiatalokra is vonatkozik .Több élményed lesz falun,mint városon.
2014. nov. 4. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Megváltás :D

Csendes faluBAN élni egy szép családi házBAN nagyon jó, saját kerttel, távol a város zajától!

2014. nov. 4. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem tudod nélkülőzni a városi dolgokat egy rémálom lesz. Itt köszönni kell mindenkinek , mindenki kiváncsi mit csinál a szomszéd stb. Ja és ne legyen 2 méteres gaz a kertben mert a szél viszi a magját így rövid úton ki is utálhatnak titeket. Ezt azért írtam mert jellemző a városbók költözőkre a rendezetlen gazos kert.
2014. nov. 4. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Bocs 3 as,én is városban lakom,ha nem is központban.Nagyon szép kertünk ,udvarunk van.Van még faluban másik telkünk is ,ott is rendezett minden.Nem annyira lusta ember a városi sem .
2014. nov. 4. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nyugalmas, szép, csendes, pihentető, felnőttként, családosként nekem ideális.

Másrészt fiatalabbként nem bírtam volna, nincs szórakozási lehetőség, rossz a tömegközlekedés (most autóval nem gond), kevés bevásárlási lehetőség, 0 kulturális esemény...

2014. nov. 4. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyilván azért írtam azt hogy jellemző a városból költözőkre a gazos kert mert nem mindre igaz csak jó részükre. Ezen nem kell megsértődni nem muszály kertet művelni mert nem mindenki ért hozzá. De kaszát azért lehet venni.
2014. nov. 5. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki nem akar gazdálkodni, az telepítsen díszkertet (nyírott sövény, nyírott fű, örökzöldek stb.). Csak egy elektromos fűnyíró és egy szintén elektromos sövénynyíró kell hozzá. És persze locsolás, ha van kút, azt is könnyű kiépíttettni.
2014. nov. 5. 12:19
 8/10 anonim ***** válasza:

"zen nem kell megsértődni nem muszály kertet művelni mert nem mindenki ért hozzá"

Tudod mit? Írni sem MUSZÁJ, ha egyszer nem mindenki ért hozzá. Ugyanis így maximum egy jót röhögnek rajtad, ahelyett hogy komolyan vennének, ha még a saját anyanyelveden sem tudsz helyesen írni.

2014. nov. 5. 20:34
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!

Mindenkinek ment a zöld :)

2014. nov. 12. 16:21
 10/10 Tisztesség válasza:

Először is gondolkodjon, mielőtt falura költözik, nézze meg az eladó családlakás hány, van abban a faluban amelyikbe költözne.

Az eladó házak száma mindent elmond önnek!

2014. nov. 26. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!