Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Úri községbe érdemes költözni?

Úri községbe érdemes költözni?

Figyelt kérdés
Kisgyermekkel költöznénk, érdekelne pl. a község közbiztonsága, a közösségi élet stb.
2014. okt. 2. 16:03
 1/8 anonim válasza:
100%

Olyan mint más kis falu. Van 3-4 élelmiszer üzlet, ugyanennyi kocsma. Kis papírbolt, lottózó, virágbolt, egy halom vállalkozó. Családorvosi rendelő, fogászat, gyógyszertár jelenti az egészségügyet. Gyerekorvos Sülysápon van innét 5 km-re, érdemes autót tartani, mert a busz nem mindig akkor megy, amikor kellene.

Az óvoda nagyon jó. [link]

Az iskolában az alsó tagozat szintén OK, de a felső már nem valami szuper.

A közösségi élet elmegy, a szokásos dolgok vannak: falunap, búcsú, iskolai rendezvények, az évenként megrendezett "Libaterelő" túrára sokan eljönnek, van a közelben horgásztó vagy 3-4, stb...

A zeneiskolát is dicsérik.

2600 lakosból a legtöbb ismeri egymást.

A szecsői cigányok néha útba ejtik a falut, olyankor történik néhány lopás, aztán egy fél évig semmi.

Az itt élő cigányok beilleszkedtek, rendes emberek, de csak 3-4 család.

Az utak jelenleg elég gyatrák, mert épp tombol a csatornaépítés...

Munka a közelben szinte semmi, aki teheti Budapestre jár.

2014. okt. 2. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Szép a táj, a Libaterelőre mi is minden évben el szoktunk menni.

:D

Amúgy csendes hely, de a hülyék aránya pont annyi, mint másutt!

:)

2014. okt. 2. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nekünk is tetszik a környék, nagyon szép. Az tűnt fel a községgel kapcsolatban, hogy eléggé "jól felszerelt" a méretéhez képest, emellett leginkább a közbiztonság fontos számunkra. Akivel eddig beszéltünk ingatlan eladása miatt, mind azt mondták, hogy nagyon biztonságos, kutyát sem tart mindenki ebből a célból mert felesleges. Persze ők el akarták adni a házaikat, ezért nyilván nem mondták volna az ellenkezőjét, de valóban igaz ez? A libaterelő túráról hallottam, nagyon jó programnak tűnik, akár nagyobb gyermekkel is. Az általános iskolában úgy tudom művészeti képzés is folyik, vagy azon belül van kihelyezett tagozat, ez valós információ?
2014. okt. 3. 09:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz a közlekedés! Ha nincs autótok, halál. Illetve majd ha a gyereketek középiskolás lesz, neki lesz rossz.

Inkább költözzetek Üllő, Monor, Gomba, Gyömrő fele, azok is kisvárosok, de sokkal jobbak, és arrafele vannak.

2014. okt. 6. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:

#4: Szerintem Gombára se megy több busz Monorról, mint amennyi Sülysápról Úriba! A közlekedés, pont olyan, mint a többi vasút nélküli településen.

Persze autó kell a mai világban.

Szerintem.

2014. okt. 6. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Gombára van hogy negyed óránként megy busz. Úrira meg napi kétszer.
2014. okt. 6. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:

"Gombára van hogy negyed óránként megy busz. Úrira meg napi kétszer."

Ez igaz, de csak Monorról megy annyi! Ne legyél ennyire korlátolt Monoron túl is élnek emberek!

:)

Úri közlekedésileg Sülysáphoz tartozik, és onnét van rendesen busz! Úgy is fogalmazhatnék, hogy Sülysáp Úri Monorja! :D

Szerintem ez nem kettő busz:

[link]

2014. okt. 7. 08:03
 8/8 anonim válasza:
Mostansàg milyen a közbiztonsàg?
2020. jan. 24. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!