10 millióért tégla, ami eléggé lepusztult, erősen felújítandó, vagy ugyanennyiért panel, ami csodálatosan, gyönyörűen, kulcsrakészen mindennel fel van szerelve?
Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 19:37
11/16 anonim válasza:
Aztán ha valami elmebeteg a szomszéd, azt sem tudod, hogy menekülj. :) Egy társasházban meg jobbik esetben évekig nem találkozol velük. Ha bármit akarsz, mindene építési engedély, minden milliós nagyságrend, és ha csináltatod, ha elromlik, egyedül vagy rá... ha nincs kerted, semmivel nem vagy előbbre egy lakásnál, ha van, egy nyüves veteményes rabszolgája leszel... tényleg erre vágysz napi 8-10 óra munka után? Sosem fogom megérteni ezt a családiházfétist. Unatkozó nyugdíjasoknak való. Vagy annak, akinek van miből cselédséget is tartani.
12/16 anonim válasza:
Panelba nem költöznék.Ha távfűtéses ,az szőrnyű , nem kell részletezni. Panel lakások többnyire kis lyukak
A wc-t éppenhogy magadra tudod csukni a a közlekedőkben 1 suemèlynél több még állni sem tid , nemhogy közlekedni. Nyáron dög meleg. Igénytelen egy dolog...
13/16 anonim válasza:
Hát van az a különös, misztikus dolog, úgy hívják, hogy klíma. :D
14/16 anonim válasza:
Akinek megfelelő a panel , éljen benne élete végéig!
15/16 anonim válasza:
Bennelakás szempontjából a világon semmi különbség nincs egy társasháznál hogy panel, vagy nempanel, vagy újépítésű. Illetve annyi, hogy az újakban mindben van lift... de a régi, koszvadt, körgangos házaknál rosszabbat nehezen tudok elképzelni. Arról nem is beszélve, hogy vacak elrendezésű mind.
16/16 anonim válasza:
Én keresztülmentem már egy házfelújításon, de annyit mondhatok, aki ilyenben gondolkodik, egészségére. Én a büdös életben többet házat fel nem újítok, nem beszélve az áshatatlan, nyáron betonkemény, télen sártenger agyagos fekete földjéről, a nagy telekkel. Örülök, hogy elszabadultam onnan, egy felújított panellakásért akármikor elcseréltem volna, ami ráadásul nem hisztizik naponta, nem egértanya, nem romlik el benne felújítás után és ellenére is minden, ami elromolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!