Ingatlan eladás előtt célszerű értékbecslővel felméretni az értéket?
Figyelt kérdés
Ingatlanossal szeretném eladatni az ingatlant. Nem tudom jó ötlet e érték becsültetni vagy elég amit az ingatlanos mond? Nem szeretném áron alul hirdetni.
A másik kérdésem az lenne célszerűbb felújítandóként megpróbálni eladni vagy újítsam fel és utána adjam el?
2014. szept. 5. 13:58
11/12 A kérdező kommentje:
Eredeti fa nyílászárók szerintem legalább 30 évesek. Bejárati ajtó ugyanez. Egy folyosóról nyíló 2 utcafronti nagyszoba másik irányba nyaló kisszoba konyha, konyhából egy hozzátoldott nappaliszerűség. Folyosó végén a fürdő. Fűtés: gázkonvektor. Egy két helyiségben kályha. Fürdőben teljes csepemecsere, van ahol be van ázva-
2014. szept. 8. 11:25
12/12 anonim válasza:
Hát én azt mondanám, festess ki mindenképpen, beázást tüntesd el valahogy... ajtó/ablakcserét nem mondom, sok meló, sokba kerül, és nem térül meg... burkolatcsere ugyanez, kivéve ha van olyan ismerősöd, aki olcsón dolgozik, akkor talán érdemes lenne szétnézni az akciók között. Mindenképpen eladni akarod? Ha kiadás is szóba jön, megérné többet költeni rá. Ha csak eladásban gondolkodsz, festés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!