Kinek fog kelleni a lakásunk? Milyen vásárlókat kellene megcéloznom?
Figyelt kérdés
Pici (47 m2; 1,5 szoba), de jó helyen van. Ráfér egy kis felújítás, de elég jó állapotú. Sokat költöttünk rá, nem akarom apróért eladni, mert másikat vennék. Aggódom.2014. aug. 28. 11:27
1/6 anonim válasza:
Hát pedig készülj fel, hogy nagyon nagyon kicsi az esély, hogy haszonnal eladod. Sok ismerősöm vett nagyobb házat/lakást mostanában és a régin mindegyik bukott pár milliót.
2/6 anonim válasza:
Ha egyetemek közelébe van, akkor esélyes vagy még-de már nem sokáig- egyetemista szülők vásárló táborához. De ahhoz most, és nagyon megkénhirdetni az ingatlanodat.Azu ingatlanirodáknál meg 5-10%-os szerződést kötni, mert akkor az összes ingatlanos aki él s mozog rárepül és nyomja a vevő jelölteknek. 3 %-osra ha kötve van, az nem fogja megmozgatni a "fantáziájukat".
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! (Már meg van hirdetve.)
2014. aug. 28. 12:55
5/6 anonim válasza:
Ennél picit kisebb , szintén 1.5 szobás lakást árulok. egyetemistákat, egyedülállókat, időseket, elsőlakásnak v befektetésnek vásárlókat céloztam meg, a 2 feladott hirdetésem közül az egyikben felsoroltam ezt, a másikban megjegyeztem h 1-2 embernek ideális.
Szerintem manapság egy kisebb ingatlant könnyebb eladni, mint egy nagyobbat.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez biztató, köszi! Sok sikert!
2014. aug. 31. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!