Budapesti lakásvásárlásnál ha nem írják, akkor bútorozatlanul vagy bútorral együtt árulják a lakást?
Figyelt kérdés
Több oldalon szinte minden lakás teljesen bebútorozva van lefényképezve(kb. 1 az 50-ből, ami bútor nélkül van) és nincs oda írva sem az, hogy bútorok nélkül, sem az, hogy bútorozottan értendő a lakás ára. Tapasztalat, vélemény?2014. szept. 1. 15:00
1/6 anonim válasza:
Gondolom akkor fényképezi mindenki, amikor még nem adta el, és benne lakik, ezért van bútor, ha majd költözik, akkor viszi a bútort, legalábbis ez az általános. Ha bútorozottan adja el valaki, akkor ezt általában odaírják.
2/6 anonim válasza:
A hirdetések alapból bútor nélkül értendők. Ha valaki mégis eladná a bútorait is a lakással együtt az oda is írja.
3/6 anonim válasza:
A lakáshoz a hivatalos dolgokon kívül (pl mérőórák) semmi nem tartozik. Se bútor, se hűtő, mosógép, semmi. Hacsak máshogy nem egyeztek meg.
4/6 anonim válasza:
Mi pl, nem írtuk bele hogy adjuk a bútort is de megegyezes kerdese és odaadnánk azokat is. Szerintem sokan így vannak aztán az j lakasba majd vesznek újat
5/6 anonim válasza:
A bútort ritkán adják. Ha mégis, akkor külön ki van emelve. Azért van úgy fotózva, mert benne lakik.... általában az embereknek nincs 2-3 lakása, amiből csak egyben lakik, a többit meg üresen hirdeti eladásra...
komolyan szerinted mi másért?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Tudom,h ogy egy olyan lakást, amiben még laknak nem fognak egy kép kedvéért kiüríteni, de mivel egyik opció se volt odaírva a hírdetésekhez, megkérdeztem.
2014. szept. 2. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!