Létezik olyan hogy albérlővel együtt kell megvenni a házat?
ha albérlővel együtt kell megvenni a kecót, akkor az többnyire azt jelenti hogy képtelenség kitenni a pereputtyot.
ha nyugodt éjszakákat szeretnél magadnak, akkor ne menj bele.
kb 40 évvel ezelőtt a nagyszüleim úgy vettek meg egy házat, hogy az öreg néni ott maradt a hátsó részben mint szívességi lakáshasználó, de szegényke a légynek sem ártott, pár év után meg is halt. manapság már elvétve is nehéz ilyet találni.
Kérdező a mai gazdasági helyzetben van olyan hogy le kell vágni az aranytojást tojót tyúkot!
Előttem válaszolóknak írom hogy én mindig pontosan fizettem az albérletem és vele minden költségét,mégis a tulaj olyan helyzetbe került hogy majdnem el kellett adnia a lakást!
Szóval a kérdésre a válasz:igen létezik ilyen,kikötheti de a szerződésnek tartalmaznia kell egy az albérlő által aláírt nyilatkozatot,hogy lemond az elővételi jogáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!