Pumba kérdése:
Családi házat vagy panelt vásárolnék, állami támogatás mi jár?
Figyelt kérdés
Tud valaki olyan juttatásokról amiket igénybe lehet venni,családi vagy panel vásárlás esetén?Amit nem kell visszafizetni?Alanyi jogon jár...
Én 29 éves nő vagyok párom 32 éves,házasok vagyunk,van egy 5 éves lányunk,akit a bíróság Nálunk helyezett el..Ha kell valami infó kérdezzetek bátran..köszi
2014. aug. 11. 15:12
1/3 anonim válasza:
Szerintem alanyi jogon nincs támogatás. A lakástakarékhoz jár, azt megpróbálhatod, de azzal nem tudsz venni azonnal semmit.
2/3 A kérdező kommentje:
Én akartam már venni házat annó,csak útközben kiderült az akkori páromról hogy báros..s akkor mondták Nekem hogy első lakás/házvásárláskor jár valami..de ez kb 5 éve volt..
2014. aug. 11. 15:58
3/3 anonim válasza:
Ami jár első lakásvásárláshoz: illeték kedvezmény!!!
Amúgy ha építkeztek vagy új ingatlan vesztek akkor szocpol van amit ha jól emlékszem már 2 gyerektől adják.
Meg mintha valami kamattámogatott hitel is lenne.
kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!