Bp. III kerületben szeretnénk a jövőben családi házat venni, de ahogy elnéztem a hirdetéseket húsz milliót nem hívnak semminek, és akkor még nem újítottuk fel, stb. Érdemesebb lenne építkezni? Mi a tapasztalat?
4 szobás házat szeretnénk, sok gyerek van/lesz :)
20 milliótól kezdődnek, és még akkor is ahogy elnézem a képeket, igencsak kell költeni a felújításra is. Félelmetes. Ennyiből nem tudnánk telket venni és házat építeni inkább? És akkor nincs meglepetés a falakban, stb. Vagy az még ennél is drágább? Panelben éltünk eddig, és csak 1-2 év múlva mennénk, tájékozódom. Mit javasoltok?
Én csillaghegyi voltam, rossz három szobás családi házat adtam el (örököltem) telekárban tavaly. 25 millióért olcsón, mert normál körülmények között 30 lett volna a reális ár. Nem akartam messzebb menni, de csak osztatlan közös volt, vagy pedig rossz ház Békásmegyer-Ófaluban, Ürömön, Pilisborosjenőn, Budakalászon. Az egész környéken sok a felújításra szoruló, de drága telken álló ház. Gyere kijjebb, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány vonalon, itt még lehet nagy telekkel jót venni. Én is neten kerestem és találtam meg. (Különösen Leányfalu fejlődik gyorsan, minden van, nem nagyok a távolságok sem, szép hely, csak ne a dunai oldalon vegyetek (gát nincs), hanem a hegyoldalakon.
És kisebbet, de jót kaptam 18-ért a Dunakanyarban.
a MEGYERI HÍD túlsó oldalán is találsz olcsón házat.
Műszaki ellenőrt fogadj vásárlás előtti állapot vizsgálatra 20-25 ezer ft-rt már van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!