Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » New Yorkiak tudtok olcsó/bb...

New Yorkiak tudtok olcsó/bb lakásokat?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy lakást vagy egy kisseb családi házat New Yorkban mert a lányom kiszeretne költözni pár év múlva.Ezért arra gondoltam veszünk ott egy lakást most.Innen Magyarországról ez elég nehéz szóval ha van valakinek ismerőse New Yorkban aki lakást vagy házat árúl olcsón akár Bronxba Queensbe sőt még Saten Islandben is jó akkor légszi szóljon.
2014. júl. 10. 11:18
 1/6 anonim válasza:
www.homefinder.com
2014. júl. 10. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi csak ezt így innen nem egészen tudom elintézni meg kitudja milyen lakások ezek ,hogy valódiak e
2014. júl. 10. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vehetsz.
2014. júl. 10. 12:56
 4/6 A kérdező kommentje:
miért nem?
2014. júl. 10. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy komolyan vehető. Pár év múlva szeretne kiköltözni. Hát az vagy összejön, vagy nem. Vagy kap zöld kártyát, vagy nem. Eléggé légbőlkapott tervnek hangzik ez alapján.

Mennyiért? Mert nagyon nem mindegy. Meg mekkora lakás mégis?

NY elég nagy, ha véletlenül ki is költözne a lányod, cseszheti a flancos lakását, ha munkát a város másik felén kap és napi 4 órát kéne utaznia. Marha jó üzlet lenne.

Na meg mi a fenét akarsz addig kezdeni az ingatlannal? Mert csak a fizetendő adó több ezer dollár lehet évente. Ha ki akarod adni, meg kell bíznod valakit, aki intézi a dolgokat helyetted - szintén nem ingyen. És persze ki tudja, kinek sikerül kiadni és mennyire lakja le.

Gondolom ha van elég pénzed, nem okoz problémát, hogy felkeress egy megfelelő ingatlanost és egy ügyvédet, aki segít lebonyolítani az üzletet. Furcsállom, hogy nem ez volt az első lépésed. Szerinted egy magyar oldalon hány olyan emberke lóg, aki ingatlanokat árul az USA-ban, pláne NY-ban? Ne legyél ostoba, így egész biztos, hogy át fognak verni.

Ja és nem tudom milyen szülő az, aki látatlanban venne egy lakást a gyerekének, úgy, hogy fogalma sincs, milyen helyen van, milyen állapotban. Elég sok rossz környék van (ott vannak olcsóbb ingatlanok főleg), én nem örülnék, ha a lányom olyan helyen lakna, ahol mindennapos a gyilkosság, erőszak, kifosztás, zsarolás... ezekre természetesen nem fogják felhívni a figyelmed az üzletkötés során.

Majd ha már el van intézve neki a kiköltözés, papírok, munka, akkor helyben érdemes nekiindulni. Bár okkal nem rendelkezik a legtöbb ember saját tulajdonnal. Szerintem jobban jártok, ha majd béreltek neki egy lakást.

2014. júl. 11. 16:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Ismerjük New Yorkot elég jól tudom melyik környéken szeretnék és van is aki tudn intézni a dolgoka csak gondoltam megérdzem hátha valaki tud valamit és venni szeretnék mindenképp
2014. júl. 13. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!