Akik kiköltöznek véglegesen külföldre, azok életük végéig albérletben élnek majd?
Egyébként csak egy példa: 1.300 m2-es telek 15km-re eső faluban augsburgtól 115.000 eur :)
430m2-es telek 5 km-re Stuttgarttól 36.000 euró..
Nyilván függ az adott falu megközelíthetőségétől, bevásárlási, stb. lehetőségektől.
9e korul keresunk havonta nettoban asszonnyal ketten. (ha mindent osszeszamolok), de azert ez jelentosen magasabb mint az atlag.
Itt meg 30 kilometerre sem jelentosen olcsobbak az ingatlanok, ahova elmegy az S-Bahn ott majdnem müncheni arak vannak. Gondolkodtunk mi is hogy kimegyunk videkre, de egyikunknek sem volt kedve orakat ulni a dugokban. Meg a gyereknek is jobb az iskola miatt.
Majd kesobb lehet kikoltozunk mi is.
Igen, de München és Berlin az extrém. Mondjuk én ésszel fel nem foghatom mi a jó benne :)
Más nagyváros környékén teljesen reálisak az árak, és 15 perc alatt a belvárosban vagy.
Egyébként szép kis kereset, bár akkor a kiadások is szépek hozzá:)
Mi szeretunk Münchenben lakni, nagyon kellemes, vidam varos, szellos, sok a zoldterulet, jo a tomegkozelekedes.
Nyilvan azert vannak ilyen arak, mert van fizetokepes kereslet. Azert az atlagember itt sem keres sokkal tobbet mint masutt, csak aranyaiban itt tobben vannak akik jobban keresnek.
A kiadasaink nem extremek (szerintem), hetkoznapi modon elunk.
Te!
A korona lehet svéd, dán, meg még mit tudom milyen.
Írj érthetően, ez nem a keresztrejtvény rovat.
Ez másokra is vonatkozik.
Tessék figyelembe venni, hogy itt egy nemzetközi olvasótábor van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!