PPy 20 kérdése:
Többen lakunk együtt külföldön egy albérletben, azaz közös a konyha a fürdő és a wc. Bővebben lennt! Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
összesen 5en lakunk itt, én a párommal, egy japán csaj , egy öreg és egy fekete,senki nem takarít rajtam kívül, kivagyok tőllük, undorító népség, az öreg elmegy wcre elintézi a nagy dolgát és úgy hadja..néha már leugatnám őket , ki írtam hogy mindenki vigyázzon a rendre de szarnak rá. Azt nem tehetek meg h nem csinálom mert akkor még rosszabb lenne, nem érdekelné őket, és nem tudunk még elköltözni mert szerződésünk van még 3 hónapig , ha elmegyünk kemény pénzt kell fizetni :( VÉLEMÉNY ??? ( bocsi ha csúnyán írok de mérges vagyok mert ma még csótánnyal is találkoztam és ez feltette az íre a pontot!!!!!!!2014. jún. 4. 13:11
1/2 anonim válasza:
valahogy szorítsd össze a fogaid, és várd ki a 3 hónapot, és húzz el onnan. addig is megteheted, hogy szépen leugatod őket. mit veszíthetsz? max ugyanúgy szarnak rá, de legalább megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!