Ingatlanközvetítővel kötött kizárólagos megbízási szerződésemmel mit lehet kezdeni?
49 milliónál többet ér? a 49 000 e. Ft-ot nem értem.
Amúgy ez nem számít, hiszen a vételárat soha nem az ingatlanos, hanem a tulajdonos határozza meg. Ha az adatok nem stimmelnek, és a vételárat keveslitek, akkor bontsatok szerződést vele. Ezt tegyétek meg írásban, és szólítsátok fel, hogy vegye le a hirdetéseteket.
A levél elküldése után mással állapodjatok meg, de kizárólagosságot normális iroda ma már nem kér. Ha meg kitér erre a szerződés ne írjátok alá, vagy azt a pontot húzzátok ki, és szignóztassátok a közvetítővel.
Nem jár neki ebben az esetben a 300 e. semmiképp. Te az Ő szerződésszegése miatt bontod a szerződést, így ő érvénytelenítette és nem Te.
Mentsd le a hirdetését, majd ha akadékoskodik és fenyegetőzik, akkor keress meg egy ügyvédet.
Az is lehet, hogy kamu ingatlanos, direkt erre hajt, hogy elálljanak a szerződéstől, és ha talál havonta csak egy balekot aki fizet neki, máris jól járt.
Hát ha valóban ezt az árat mondtátok, akkor lehet hogy mégsem hibázott akkorát, az irányárat azért írta oda, hogy több érdeklődő legyen, ám ezért az árért kell értékesítenie, mivel nélküled nem dönthet.
Ha valamit félreértettem, bocsi.
Ha nem tudod lementeni, fényképezd le monitorról, hogy ha javít akkor is meglegyen.
sajnos ezt az árat nagyon rámenős volt....
nem tudom arra van e lehetőségem megadjak egy magasabb árat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!