Szeretnék egy lakást vásárolni és van is egy a VIII. kerületi Kun utcában. Megnéztem, tetszik és az ára is megfelel, de a környék kissé aggaszt.
Olyan segítségét kérném, aki ismeri a környéket vagy ott él.
2014. jún. 12. 03:06
1/8 anonim válasza:
Tezsvírem, hát akkó szomszídok leszünk. Vedd meg nyugodtan, és a kézpénzt mindig tartsad a párna alatt. D
2014. jún. 12. 05:03
2/8 anonim válasza:
90%-os cigányfertőzöttség, nemes egyszerűséggel csak gladiátor-képző a környék. Népszínház utcában laktam 33 évig.
2014. jún. 12. 05:37
3/8 anonim válasza:
A Kun utca még nem olyan vészes. Ha rendezett, normális a ház, akkor nyugodtan vedd meg. Sokat jártam arra, éjjel is.
Menj vissza többször, és a szomszédokkal is beszélj.
2014. jún. 12. 06:46
4/8 A kérdező kommentje:
hu, hát nem nyugtatattok meg, de köszönöm az őszinteséget.
őrlődöm még, mert tényleg minden ok, mármint a lakás, meg az ár, de a környék továbbra is aggaszt. van egy 11 éves lányom és féltem őt. amúgy a Kun utca 11. a cím.
2014. jún. 14. 10:18
5/8 anonim válasza:
A Kun utca Rákóczi út felé esõ része még egészen tûrhetõ, de a 11-es szám nagyon közel esik a Teleki térhez, s vele a Népszínház utcához... Laktam majd egy évig az Erkel-házban, gyönyörû lakás, gyönyörû kert, mégis menekültem amint tudtam. Ha idáig jó (jobb) környéken laktál, akkor szerintem soha nem fogod megszokni. Az utca koszos, büdös, zajos, rengeteg a hajléktalan (az Alföldi utcán van egy hajléktalanszálló) és persze a kissebségi. Mindig rossz érzés volt kilépni az utcára, még nappal is fél az ember. Gyermekkel végképp nem költöznék a környékre, az embernek a saját testi épségére is épp elég vigyázni.
2014. jún. 17. 20:36
6/8 anonim válasza:
"A Kun utca Rákóczi út felé esõ része"
Ez kissé képzavar, mert qrva messze van a Rákóczi úttól a Kun utca, "csak" a Köztársaság tér és a Berzsenyi utca van közben.
2014. jún. 22. 13:22
7/8 anonim válasza:
Ez esetben én kérek elnézést, valamiért azt hittem a Kun utca a volt Köztársaság tér mellett egészen a Rákóczi útig fut. Ez esetben akkor teljes egészében nem ajánlanám az utcát. (Kicsit megkésett a válasz, de hátha másnak még jól jön.)
2014. dec. 30. 13:21
8/8 anonim válasza:
Az Erkel Házban lakom, a Kun utca felőli egyik lépcsőházban. Az utca valóban nem a legtisztább, de mióta felújították a II. János Pál pápa teret (volt Köztársaság tér) és elindult a 4-es metró, valamint rendbehozták a Teleki teret és a piacot, sokat javult a környék és sokkal élhetőbb, szebb a környezet. Én vízválasztónak a Népszínház utcát tekintem ezen a környéken. A Népszínház utca Kun utca felőli része nem rossz, a másik oldalra viszont nem költöznék. Bár hosszú távon azt a városrészt is rehabilitálni fogják (most pl. folyik az egészségház felújítása, és ha mindne iagz több tíz bérházat is renoválnak), szóval én nem tartom rettnetes helynek. Az Erkel Házban több kisgyerekes család is él, nekünk is van egy egyévesünk, és egyáltalán nem vagyunk az a nemtörődöm család, sőt, én kimondottan a parás emberek csoportjába tartozom, mégis bátran ajánlom a környéket, a feni megkötésekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!