Ghost12 kérdése:
Egy olyan családi házat ami 20. 000. 000 forintba kerül vajon mikor fogják meg venni?
Figyelt kérdés
Vidéken lakunk és kevesen járnak errefelé.2014. ápr. 18. 10:52
1/8 anonim válasza:
A mai gazdasági helyzetben semmilyen lakásra sincs biztos vevő.
2/8 tetro válasza:
attól függ mennyiért áruljátok. ha 20 milliót ér valóban, de ti 22-t akartok érte akkor soká. ha csak 14-t akkor gyorsabban.
3/8 anonim válasza:
Tedd fel minden ingatlanos oldalra, nagyon sokan a neten keresnek házat. Mi is előbb magunk próbálkoztunk, aztán felmentem a netre és rögtön megtaláltam. Már fél éve itt lakunk és nagyon jó.
www.ingatlan.com
www.ingatlanbazar.hu
www.ingatlannet.hu
4/8 anonim válasza:
Ahol én élek, egy 3 szobás tégla lakást árulnak 3,5-4 millióért, és nem tudják eladni...
5/8 anonim válasza:
Hát,ez sok mindentől függ.Mennyire vidék?Nagyváros,kisváros,falu?Merre van? Mi van a közelben?Mennyi idős a ház,mekkora a telek? Hány nm ?Felújított-e vagy sem?Milyen fűtés?Ez így kevés info,amit leírtál.
6/8 anonim válasza:
Amikor annyiért fogod kínálni, amennyit adnak érte.
Minden annyit ér, amennyit hajlandóak kifizetni érte, a ház, lakás sem kivétel.
Próbáld megnézni mennyiért hirdetnek ugyanekkora házakat a környéken, és abból vonj le kb 15%-ot. Így kezdd el hirdetni!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt.
2014. ápr. 19. 14:23
8/8 anonim válasza:
A mai ingatlanpiacon ha 1 éven belül sikerül eladni, az már jónak számít.
Iratkozz fel a hírlevelükre: tulajdonostol.com, nagyon jó tanácsokat adnak. Nem muszáj őket megbízni, mi is saját magunk hirdettünk meg egy ingatlant, és elég hamar elkelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!