Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Templommal szemben te vennél...

Templommal szemben te vennél házat?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
hát már miért ne. Reggel 6 és este 8 között harangoznak csak:)
2014. ápr. 1. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Az öcsém ott lakott, első emeleten, amikor harangoztak olyan volt, mint ha mi is ott lettünk volna a toronyban, főleg nyitott ablaknál.

Én meg tűzoltóság szomszédságában laktam, az se volt semmi, megfigyeltem minden éjszaka 1:30-kor mentek szirénázva, de meg lehet szokni az ilyeneket, én pl. alvás közben kicsit felébredtem, nyugtáztam, hogy "a tűzoltók már megint mennek", de utána azonnal visszaaludtam.

Szóval meg lehet szokni!

2014. ápr. 1. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Soha.
2014. ápr. 1. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

"megfigyeltem minden éjszaka 1:30-kor mentek szirénázva"

-akkor ment az éjszaki műszak a pizzáért

(egyébként vennék!)

2014. ápr. 1. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
A harangszó még pár méterrel messzebbre is elhallatszik, a szemközti háznál .Semmivel sem rosszabb a szomszéd kutyájánál,ami állandóan ugat .
2014. ápr. 1. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
soha, mamám templom melkett lakik, olyan hangos a harang hogy meg lehet bolondulni, és ez nem megszokás kérdése, vasútállomás mellett voltam kollégiumba 2 évig, 1 hét furcsa volt, aztán azóta semmilyen vonatra nem ebredek fel. mamámnál is laktam 3 hónapig, kínszenvedés az egész, ő már elviseli, meg se hallja.
2014. ápr. 1. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy mise, esküvő, temetés... idején nem lehetne pihenni sem, mert azért sok ember hangja beszűrődik rendesen...
2014. ápr. 1. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy vennék. Az igaz hogy a harangokra hivatkozva próbálnék alkudni a vételárból, de vennék.
2014. ápr. 2. 05:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a ház kert felőli részén van a hálószoba, akár a tetőtérben is, akkor nem annyira zavaró. Én országos főút mellett lakom, de a ház vagy húsz méterrel beljebb van és van járda is. A tetőtéri hátsó szoba kiváló hálószoba, alig hallani valamit (jól szigetelt különben).
2014. ápr. 3. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!