Van valami jobb tulajdonsaga a lemezkadnak az akrillal szemben?
Nekünk is lemez volt. Semmi panaszom rá,egyéb más miatt lett cserélve .Az akrilban én sem biznék meg.Nem hiszem
hogy többet kibirna .
házgyári lakásban laktam, nem volt más opció anno, csak a lemezkád. max akkor fürödtem benne rendesen teleengedett verzióban, mikor nyáron a hőguta kerülgetett. télen még beleállni és zuhanyozni is egyenlő volt a fagyhalállal...
akrilt egyszer ismerősnél próbáltam, ott meg attól fostam, h beszakad alattam, mert nem vagyok egy nádszál lady :)
így kompromisszumként az új lakásomban maradt az épített zuhanykabin. ha minden jól megy, ez még egy atomtámadást is túlél, annyi vele a szopi, h az üvegről le kell vakarni néhanapján a vízkövet :) úgy tervezem, ha majd csemeténk lesz, akkor beleteszem a kiskádat a kabinba, én egészen 6 éves koromig abban fürödtem, elfértem benne. ja, és ha szemünk fénye kipacsálja a vizet, akkor sem kell aggódnom, mert a megfelelő helyre folyik le.
gondold át az én verziómat is, hiszen a zuhanyzás spórolósabb, és gondolom nem pancsiztok minden este teli kádban 3x feltöltve és leengedve.
a kisfiad pár év múlva már nem fogja igényelni az esti fürdés közbeni játékot, inkább hamar túl lesz rajta, és mondjuk bemegy a szobájába legózni.
Van előny hátránya mindkettőnek. Az akril kevésbé érződik hidegnek, a fém gyorsabban leadja a hőt és fel is vesz, ezért "hidegebb". Hidegebbnek érződik, de ez most mindegy. A fémben előbb kihűl a víz. Normál igénybevétel kopását a zománc jobban bírja mint a műanyag. Beleejtett kemény főként fém tárgyaktól viszont a zománc lepattanhat és sötét folt látszik rajta, míg a műanyagnál csak kicsit megnyomódna/karcolódna ugyanez. Az meg hogy a műanyag behorpad a rossz beépítés miatt van, kellene lenni e alatta egy kádtartó habszivacsnak ami lényegében teljesen a kád alját formázza, vagy ugyanezt púrhabbal kitölteni, vagy misunggal tölteni és abba fekszik a kád. Ha horpad akkor sajna a beépítése hiányos, a kádlábak ehhez kevesek, akkor is sajna ha így gyártják.
http://www.youtube.com/watch?v=P3RD5YedcZQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!