A Kazinczy utca milyen környék Pesten?
hát ott vannak a menő romkocsmák :) tehát elég forgalmas hely éjszaka.
Oda szeretnél költözni?
de
mivel úgy is kocsmákban fogod tölteni az időt egy csomó utazgatást megspórolhatsz ha közvetlen mellé költözöl
Értem, köszönöm a válaszaitokat.
Esetleg egy udvarra néző lakás kevésbé zajos?
Én laknék ott, de csak fiatalon. Nagyon mozgalmas környék: rengeteg a romkocsma, a söröző, a gyrosos, az internetkávézó. Az utcát nemrég újították fel, szerintem szép lett, ellenben a környék házai elég változó állapotúak, azt mérd fel előre. Lakik ott mindenféle népség: sok öreg zsidó, nyugdíjas, fiatal egyetemista, külföldi diák, kevesebb roma, stb. Nappal nyugisabb, éjjel elég zajos a kocsmák miatt, főleg, ha utcai a lakás (a körfolyosóra néző pedig szerintem nyomasztó tud lenni). Ha viszont a sokadik emeleten van a lakás (van lift) és fényes, akkor minden további nélkül kipróbálnám. A közlekedésre nem lehet panasz, vásárolni is sok helyen lehet.
A zaj mellett nem valami tiszta a környék: a hányás, kutyaürülék, sörösdobozok tömege mindennapos látvány a járdán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!