Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A Kazinczy utca milyen környék...

A Kazinczy utca milyen környék Pesten?

Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék róla egy rövidebb vagy akár hosszabb jellemzést. :)

2014. márc. 31. 23:51
 1/8 anonim válasza:

hát ott vannak a menő romkocsmák :) tehát elég forgalmas hely éjszaka.

Oda szeretnél költözni?

2014. márc. 31. 23:57
 2/8 A kérdező kommentje:
jövőbeni egyetemistaként akkor nem biztos, hogy a legalkalmasabb hely lenne tanulásra, nem?
2014. ápr. 1. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

de

mivel úgy is kocsmákban fogod tölteni az időt egy csomó utazgatást megspórolhatsz ha közvetlen mellé költözöl

2014. ápr. 1. 00:22
 4/8 anonim válasza:
egyetemistaként szerintem is király:) közel van a metró, vannak kisboltok, még egy tescoexpressz is. A múzeum krt tele van antikváriummal, kálvin téren ott a könyvtár. és pont most újították fel, tehát szép házak vannak arra.
2014. ápr. 1. 00:54
 5/8 anonim ***** válasza:
ha aludni is akarsz és nem akarsz hányásba vagy kaksiba gyalogolni, ha kilépsz a házból, szerintem keress másfele..
2014. ápr. 2. 10:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszaitokat.

Esetleg egy udvarra néző lakás kevésbé zajos?

2014. ápr. 2. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
az általában igen, kivéve persze, ha külföldi diákoknak van kiadva pár lakás, akik ott tartják a körfolyosós házban az alapozó partikat. De általában az udvari csendesebb.
2014. ápr. 3. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Én laknék ott, de csak fiatalon. Nagyon mozgalmas környék: rengeteg a romkocsma, a söröző, a gyrosos, az internetkávézó. Az utcát nemrég újították fel, szerintem szép lett, ellenben a környék házai elég változó állapotúak, azt mérd fel előre. Lakik ott mindenféle népség: sok öreg zsidó, nyugdíjas, fiatal egyetemista, külföldi diák, kevesebb roma, stb. Nappal nyugisabb, éjjel elég zajos a kocsmák miatt, főleg, ha utcai a lakás (a körfolyosóra néző pedig szerintem nyomasztó tud lenni). Ha viszont a sokadik emeleten van a lakás (van lift) és fényes, akkor minden további nélkül kipróbálnám. A közlekedésre nem lehet panasz, vásárolni is sok helyen lehet.

A zaj mellett nem valami tiszta a környék: a hányás, kutyaürülék, sörösdobozok tömege mindennapos látvány a járdán.

2014. ápr. 4. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!