Olyan nehéz, láttunk ma egy szép tágas lakást és ugyan annyi mint az én lakásom a jobb kerületben, elköltöznétek?
Figyelt kérdés
Ahol most lakunk, ott zöldövezet van de 2. emelet. Mókusok ugrálnak a fákon, félóra a normafa, de kicsi, négyünknek.
A másik Erzsébeten van lakóparkban van kert és négy szép szoba, igényes normális kulturált minden, minden új. Van garázs külön tároló minden, de nincs mókus, nincs normafa, nincs megszokott kedves szomszédok.... Olyan nehéz.
2014. márc. 8. 17:31
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
Nézegettem,és ha ragaszkodsz budához,ott is lehet kapni pl.sorházat,Budafokon
13/16 anonim válasza:
Ne!!! Az a lakóház egy 2x2 sávos főút mellett van, tele buszjáratokkal.Mókus egy szál se, helyette 10 emeletes panelek kisebbségiekkel, meg Interspar, meg parkoló, kosz, bűz, zaj. Soha! Szerintem felejtsd el gyorsan. Gyűlölnél hazamenni oda.
14/16 anonim válasza:
Ja, és annyit, mi 4,5 éve, a válság előtt, tehát drágán (26,4 millió) kívül-belül felújított, hőszigetelt házat vettünk Csepel, Királyerdőn, ami 90 m2, 3 szoba+pince és a kert 550 m2. Kicsi girbe-gurba utcák, harkályok, sünik, csend, nyugalom. Erzsébet rossz választás szerintem.
15/16 anonim válasza:
Mi rossz állapotú 100 m2-es családi házat adtunk el kisebb kerttel Csillaghegyen, dunai oldalon. Kisebbet néztünk, de közben béreltünk egy békásmegyeri panellakást. Nem bírtuk elviselni a bezártságot, hiába volt szép a kilátás. Nézegettünk, de mindenképpen kerteset. A végén sikerült 1+2 félszobásat venni nagy kerttel (tetőteres), de Leányfalun. Nincs messze a 11-es út, de nem nagyon hallani, ezért adták olcsóbban (zajos). Nem fogjátok kibírni, aki megszokta, a természetben lakást, az nem fogja bírni a falak rabságát.
16/16 anonim válasza:
Én Budapesten a XVI. kerületből (családi ház) költöztem először a VII. kerületbe társasházi lakásba, majd egy Pest megyei kisvárosba, újépítésű lakásba.
Előbbi még bírható volt, de ezek a papírfalak kinyírnak.
Most egy közeli faluban veszünk családi házat, hogy tudjunk pihenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!