Ezek veszélyes helyek Budapesten?
Pár nagyon jó kis albit láttam, de nem tudom, biztonságos, normális vagy "para" környéken vannak -e, nem vagyok jártas Pesten.
1012 Mikó u, 1136 Herzen u, 1075 Holló u.
Mikó utca teljesen rendben van - általában ami Budán van, az nem veszélyes :)
Holló utca sincs rossz környéken
Herzen utcán kicsit gondolkodnék, korábban mi is kerestünk albit, ott a környéken találtunk, de mikor streetviewval megnéztük az utcákat, nem voltak túl bizalomgerjesztőek.
Egyébként a legjobb környéken is találhatsz rossz lakást. Amire érdemes figyelni: ha minden tele van szerelve dupla biztonsági ráccsal, meg biztonsági ajtó, egyebek, akkor érdemes gyanakodni.
1012 Mikó u: alapvetően jó környék, habár mostanában a Vérmezőn valami retardált mérgezni próbálja a kutyákat kirakott mérgezett kajával
1136 Herzen u: szerintem itt alapvetően nincs probléma, egy jóbarátom lakott egy utcával arrébb, nem volt semmi probléma meg a Margit-sziget közelsége előny lehet. Viszont sok a nyugdíjas lakó, ami mondjuk szerintem mindhárom helyszínre igaz.
1075 Holló u: én ide nem költöznék semmiképp, oké, hogy belváros, de egész éjszaka zajos, mert tele van romkocsmákkal a környék. Közbiztonsági szempontból sem a legjobb, Klauzál tér közel van, ismerősöm ott lakik és számtalanszor próbáltak betörni. Én voltam albérletben a Paulay Ede utcában, de soha többet, talán akkor még meggondolnám, ha csak udvari nézetű a lakás. De a folyamatos, hajnali 4-5-ig tartó ordibálás, üvegtörés, verekedések, sikoltozás, éneklés miatt költöztem el.
Én az első kettőből választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!