Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ezek veszélyes helyek Budapesten?

Ezek veszélyes helyek Budapesten?

Figyelt kérdés

Pár nagyon jó kis albit láttam, de nem tudom, biztonságos, normális vagy "para" környéken vannak -e, nem vagyok jártas Pesten.

1012 Mikó u, 1136 Herzen u, 1075 Holló u.

2014. márc. 5. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Mikó utca teljesen rendben van - általában ami Budán van, az nem veszélyes :)

Holló utca sincs rossz környéken

Herzen utcán kicsit gondolkodnék, korábban mi is kerestünk albit, ott a környéken találtunk, de mikor streetviewval megnéztük az utcákat, nem voltak túl bizalomgerjesztőek.

Egyébként a legjobb környéken is találhatsz rossz lakást. Amire érdemes figyelni: ha minden tele van szerelve dupla biztonsági ráccsal, meg biztonsági ajtó, egyebek, akkor érdemes gyanakodni.

2014. márc. 5. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
A Dunakanyarban MINDEN házban van telefonos vagy rádiós riasztó rendszer, vannak rácsok, minden háznál kutya. Ettől függetlenül nem több a betörés, mint máshol. Nem ezen múlik, este kell körülnézni. Sötét utca, messze minden tömegközlekedéstől, kis piszkos büfék és kocsmák stb. Ide nem kell költözni.
2014. márc. 6. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:

1012 Mikó u: alapvetően jó környék, habár mostanában a Vérmezőn valami retardált mérgezni próbálja a kutyákat kirakott mérgezett kajával

1136 Herzen u: szerintem itt alapvetően nincs probléma, egy jóbarátom lakott egy utcával arrébb, nem volt semmi probléma meg a Margit-sziget közelsége előny lehet. Viszont sok a nyugdíjas lakó, ami mondjuk szerintem mindhárom helyszínre igaz.

1075 Holló u: én ide nem költöznék semmiképp, oké, hogy belváros, de egész éjszaka zajos, mert tele van romkocsmákkal a környék. Közbiztonsági szempontból sem a legjobb, Klauzál tér közel van, ismerősöm ott lakik és számtalanszor próbáltak betörni. Én voltam albérletben a Paulay Ede utcában, de soha többet, talán akkor még meggondolnám, ha csak udvari nézetű a lakás. De a folyamatos, hajnali 4-5-ig tartó ordibálás, üvegtörés, verekedések, sikoltozás, éneklés miatt költöztem el.

Én az első kettőből választanék.

2014. márc. 6. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen életmódot folytatsz,illetve az ingerküszöböd is mérvadó.Személy szerint én a Holló utcába költöznék,az én mentalitásomhoz és igényeimhez az áll a legközelebb a 3 közül.
2014. márc. 6. 21:18
 5/5 anonim válasza:
Helyi lakosként nem ajánlom neked a Holló utcai albérletet. Aludni még füldugóval is lehetetlen. Az első csapat részeg végigfut az autók tetején, a második csapat lerúgja a tükröket a kocsikról. Aztán jön bunkó pajtás, aki földhöz vágja az üvegét, haverja meg röhög. Reggelre vizeletben és ürülékben (nem a kutyáké) úszik a környék. Szuahéli nyelven és artikulátlanul ordítanak megállás nélkül a részegek. Mert itt mindent szabad, sajnos. Pedig régen jó környék volt, csendes és biztonságos. Ha ilyen körülményekre vágysz, akkor költözz inkább az állatkertbe:-)
2014. márc. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!