Budapesten az Ázsia Center (és környéke) biztonságos? Veszélyes oda egyedül elmenni?
Figyelt kérdés
7-es busszal mennék2013. jún. 24. 11:13
1/5 moonlightsentinel válasza:
lol persze, ezerszer voltam már ott :D Mármint van ott egy nagy főút ott ne szaladgálj át a pirosban, de ezen kívül nem nagyon van ott veszélyes rész :D
2/5 anonim válasza:
Miért gondolják sokan olyan rettentően veszélyes helynek Budapestet?
Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak: egyáltalán nem veszélyes, nyugodtan menj el egyedül. Az ég világon semmi bajod nem lesz. Én is voltam a múlt héten, egyedül, nőként és még élek :-)
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztonságos, tele van szamurájokkal akik lekaszabolják az ártatlan járókelőket és kamikaze járművezetőkkel, akik kerékpárral hajtanak neki nagy sebességgel az embernek.
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem veszélyes, kivéve azt, amit moonlightsentinel említett, a vérszomjas piros lámpán való átkelés xD
5/5 anonim válasza:
Cak akkor veszélyes, ha bemész az Árúházba!Rengeteg árú,
csalogató vásárlási lehetőség! Ha nem vigyázol minden pénzed ott hagyod.A piros lámpánál tényleg vigyázni kell.
Más veszély nem fenyeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!