Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest melyik kerületébe...

Budapest melyik kerületébe érdemes költözni?

Figyelt kérdés
8 millió forintot szánnék lakásvásárlásra. A párommal és babánkkal költöznénk. Nem ismerem a fővárost, csak kétszer voltam ott. A bűnügyi térkép szerint a 16. kerületben van a legkevesebb bűntény. Szerintetek melyik a két legnormálisabb kerület?

2014. márc. 4. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Békásmegyeren, dunai oldali panelben szép, felújított, szigetelt lakást lehet venni pl. 8-9 millióért. A kilátás nagyon jó, vannak boltok, csarnok, közlekedés.
2014. márc. 6. 12:39
 12/17 anonim ***** válasza:
2014. márc. 6. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:
2014. márc. 6. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi a 16-ban lakunk, valóban nagyon jó környék, de szerintem a 8 milla kevés lesz. De persze körül kell nézni.

Ezen kívül Zugló lehet még jó, de annak is csak bizonyos részei, mert van már olyan része, ahová sosem költöznék!

2014. márc. 20. 15:00
 15/17 anonim ***** válasza:

"Ezen kívül Zugló lehet még jó, de annak is csak bizonyos részei, mert van már olyan része, ahová sosem költöznék!"

Igen, viszont Zugló - pláne a jobb részei - szerintem brutálisan felül van árazva, leginkább csak a neve miatt.

2014. márc. 21. 08:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, valszeg Zugló jó részeire sem lesz elég ez a pénz.
2014. márc. 21. 09:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Újpalota. Főleg Erdőkerülő u. Olcsó, de nagyon jó környék. Jó a közlekedés, nagy parkokkal, modern játszókkal.
2014. márc. 24. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!