Budapest melyik kerületébe érdemes költözni?
Figyelt kérdés
8 millió forintot szánnék lakásvásárlásra. A párommal és babánkkal költöznénk. Nem ismerem a fővárost, csak kétszer voltam ott. A bűnügyi térkép szerint a 16. kerületben van a legkevesebb bűntény. Szerintetek melyik a két legnormálisabb kerület?2014. márc. 4. 13:15
11/17 anonim válasza:
Békásmegyeren, dunai oldali panelben szép, felújított, szigetelt lakást lehet venni pl. 8-9 millióért. A kilátás nagyon jó, vannak boltok, csarnok, közlekedés.
14/17 anonim válasza:
Mi a 16-ban lakunk, valóban nagyon jó környék, de szerintem a 8 milla kevés lesz. De persze körül kell nézni.
Ezen kívül Zugló lehet még jó, de annak is csak bizonyos részei, mert van már olyan része, ahová sosem költöznék!
15/17 anonim válasza:
"Ezen kívül Zugló lehet még jó, de annak is csak bizonyos részei, mert van már olyan része, ahová sosem költöznék!"
Igen, viszont Zugló - pláne a jobb részei - szerintem brutálisan felül van árazva, leginkább csak a neve miatt.
16/17 anonim válasza:
Igen, valszeg Zugló jó részeire sem lesz elég ez a pénz.
17/17 anonim válasza:
Újpalota. Főleg Erdőkerülő u. Olcsó, de nagyon jó környék. Jó a közlekedés, nagy parkokkal, modern játszókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!