Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesthez közel hova lenne...

Budapesthez közel hova lenne érdemes költözni?

Figyelt kérdés
Az árakat most nem figyelembe véve, inkább ezeket a szempontokat: közbiztonság, bevásárlási lehetőségek, jó levegő, nyugodt közösség (nem kell részleteznem azt hiszem). Budapesttől nyugatra és délre fekvő települések előnyben. Köszönöm :)
2014. febr. 14. 19:50
1 2
 1/19 anonim válasza:
közel nem jó de minimum németország de ha lehet akkor távol juropától
2014. febr. 14. 20:13
 2/19 A kérdező kommentje:
Jelenleg külföldön élek és bármilyen hihetetlen haza fogok költözni. Kérlek a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm.
2014. febr. 14. 20:20
 3/19 anonim ***** válasza:
Mi a közel 10 vagy 100 kilóméter?
2014. febr. 14. 20:46
 4/19 anonim válasza:
juj,ne ted,mit akarsz itt csinálni???
2014. febr. 14. 20:47
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Van Budapest vonzáskörzetében sok-sok ilyen alvóváros.

Mert...munka, az Pesten. Így a bevásárlás is Pesten. Szórakozás is Pesten.A gyerek természetesen Pesten jár iskolába. Meg lehet nézni a bevezető utakat csúcsforgalomban.Szóval, az autó sem nagy előny.

2014. febr. 14. 21:23
 6/19 anonim ***** válasza:

Dunakanyar. Busszal is csak negyven perc Budapest, boltok, posta stb. egy-két megállóra, jó levegő, szép kertek, csak a Duna árterén nem szabad venni. A börzsönyi parton vasúti fővonal, a pilisin 11-es út fővonali buszokkal.

Jó például Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Visegrád kicsit már kiesik. A börzsönyi parton Vác, Verőce, Kismaros, Nagymaros.

2014. febr. 14. 22:27
 7/19 anonim ***** válasza:
Gyál, Halásztelek, Etyek
2014. febr. 14. 22:27
 8/19 anonim ***** válasza:
50%

igaza van itt néhány válaszadónak.

elsőre vonzónak tűnik hogy közel van pest, mégis nyugis kisvárosi idillben élhetsz, aztán egyre inkább megutálod, hogy minden fontosabb dolog miatt be kell bumliznod a városba. naponta. ez költségben, és időben is sok. az idegbajról ne is beszéljünk.

20 évig éltem "majdnemÉrden", és amikor összeszámoltam hogy ebből a 20 évből mennyi időt töltöttem el a BKV járatain, csak azért mert dolgozni, vagy egyetemre mentem, akkor rájöttem hogy engem az Isten se tudna meggyőzni hogy saját akaratomból és pénzemből még egyszer a külvárosban vegyek lakást.

ha nagyon sok pénzed van, akkor a Rózsadombon vagy a Svábhegyen veszel valami kis kecót, és egyszerre élvezed a nyugalmat és a város közelségét. nagyjából ugyanannyiba kerül mint Pátyon, Telkiben, vagy Solymáron egy hasonló kvalitású ingatlan.

2014. febr. 14. 22:32
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Olyan max. 20 km-re gondoltam. Az, hogy miért akarok hazaköltözni, az most mindegy. Aki akar, mehet külföldre, mindenkinek ott a lehetsőség. Napi szinten nem járnék be a városba, mert otthonról végezhető a munkám, viszont szeretnék a főváros közelében maradni. Esetleg Budafokról mi a véleményetek? Bár az már Budapest része. Pénzt most ne vegyük figyelembe.
2014. febr. 15. 12:50
 10/19 anonim ***** válasza:

Leányfalu 18 km, én sem járok be mindennap, neten dolgozok.

Nagyon jó hely.

2014. febr. 15. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!