Budapesthez közel hova lenne érdemes költözni?
Van Budapest vonzáskörzetében sok-sok ilyen alvóváros.
Mert...munka, az Pesten. Így a bevásárlás is Pesten. Szórakozás is Pesten.A gyerek természetesen Pesten jár iskolába. Meg lehet nézni a bevezető utakat csúcsforgalomban.Szóval, az autó sem nagy előny.
Dunakanyar. Busszal is csak negyven perc Budapest, boltok, posta stb. egy-két megállóra, jó levegő, szép kertek, csak a Duna árterén nem szabad venni. A börzsönyi parton vasúti fővonal, a pilisin 11-es út fővonali buszokkal.
Jó például Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Visegrád kicsit már kiesik. A börzsönyi parton Vác, Verőce, Kismaros, Nagymaros.
igaza van itt néhány válaszadónak.
elsőre vonzónak tűnik hogy közel van pest, mégis nyugis kisvárosi idillben élhetsz, aztán egyre inkább megutálod, hogy minden fontosabb dolog miatt be kell bumliznod a városba. naponta. ez költségben, és időben is sok. az idegbajról ne is beszéljünk.
20 évig éltem "majdnemÉrden", és amikor összeszámoltam hogy ebből a 20 évből mennyi időt töltöttem el a BKV járatain, csak azért mert dolgozni, vagy egyetemre mentem, akkor rájöttem hogy engem az Isten se tudna meggyőzni hogy saját akaratomból és pénzemből még egyszer a külvárosban vegyek lakást.
ha nagyon sok pénzed van, akkor a Rózsadombon vagy a Svábhegyen veszel valami kis kecót, és egyszerre élvezed a nyugalmat és a város közelségét. nagyjából ugyanannyiba kerül mint Pátyon, Telkiben, vagy Solymáron egy hasonló kvalitású ingatlan.
Leányfalu 18 km, én sem járok be mindennap, neten dolgozok.
Nagyon jó hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!