Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol vennel lakast Budapesten?

Hol vennel lakast Budapesten?

Figyelt kérdés
8-12 millio forint van ra.

2014. febr. 23. 02:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Én ha tehetném a Szent István parkban, de itt sajnos elég drágák a lakások.

Ezeket nézd meg, hátha találsz valami jót.

[link]

2014. febr. 23. 05:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahol laktam is, az 18. ker Napfürdő otthonpark és még mögött e a Gesztenyés lakópark szerintem nagyon jó. Csendes, tégla, pár éve épültek, minden közel van, nagyon szerettünk ott lakni.
2014. febr. 23. 07:31
 3/9 anonim ***** válasza:
III. kerület. Ugyan közlekedés szempontjából néha horror, de nagyon szép ez a kerület. Ott a Duna part közel. Minden megvan amire az embernek szüksége lehet és vannak olyan részei amelyek nem is olyan drágák. Cserébe nem fogsz luxusban lakni, hanem csak 3-4 emeletesben vagy panelban.
2014. febr. 23. 08:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Én az I. vagy a XI. kerületben. De ha ennyi van rá, akkor inkább a III. vagy XIII. lenne a megoldás. Közlekedés jó, közel a Duna.
2014. febr. 23. 09:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha már mindenképp Bp, akkor talán XI.ker.

de nem szívesen költöznék Bp-re.

2014. febr. 23. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:

a XI ker. sok a zöldterület, nyugis, és kiváló a közlekedése. 8-12 milla környékén vannak pecók, bár a négyzetméterárak magasabbak mint a 8.kerben :P

a XIII sem olyan rossz, ott a metró, vannak egészen jó környékei.

2014. febr. 23. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
XIII normális része, XIV normális része, XI, esetleg XIX vagy XVIII.
2014. febr. 23. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:
én szintén ennyiért nézek és a IX.kerület rehab részén szeretnék venni. Nem annyira jóhírű, mint a XI.kerület, de mivel én mindkét kerületben éltem már éveket, össze tudom hasonlítani. A IX.kerület minden kompromisszumával nálam befutó, néztem a kerületi rendezési terveket is és éveken belül kivásárolják a még ott lakó rosszabb arcú egyedeket is a rosszabb hírű házakból. A XI.kerülettel az volt a gondom, hogy az egyik része proli gettó, a másik része régi házas nyugdíjasotthon. A többi része pedig már messze van a belvárostól. Közbiztonság tekintetében az én személyes tapasztalatom az, hogy a IX. és a XI. kerület mára már kb. egy szinten van, sőt... hozzánk a XI. kerületben betörtek az albérletben a Szt.Gellért tér környékén, amikor ráadásul otthon is voltunk. Statisztikák szerint a legtöbb autót a XI.kerületben lopják el Bp-en. Egyik ismerősömet a saját kapualjában verték meg és rabolták ki a Móricz Zs. körtér melletti utcában. Ehhez képest amióta a IX.kerületben lakom, ilyen atrocitás nem ért és a kerületi ismerőseim közül is csak egynek lopták el a biciklijét a ház belső udvaráról. Szóval szerintem a két kerület abszolút partiban van egymással.
2014. febr. 25. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:
A 13. kerületben,mert nagyon fölkapott kerület,sok új lakás van ott,kiszorultak a cigányok.
2014. jún. 25. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!