Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egy nap miatt vennél bérletet...

Egy nap miatt vennél bérletet Budapesten, vagy bliccelnél? Esetleg vonaljegy?

Figyelt kérdés
K drága a vonaljegy! Tiszta anyagi csőd :( Többe kerül az utazás, mint ami miatt Pestre látogatok :)
2009. dec. 10. 22:57
 1/9 anonim válasza:
66%

Én Pesten lakom, de csak a metróra veszek jegyet, azt is azért mert muszály.

Egyébként van nálam nem lyukaszotott jegy, az van mindig nálam és ha jön az ellenőr kilyukasztom. Abba nem köthet bele, ki van lyukasztva, örüljön.

Persze ha nincs ellenőr, nem lyukasztok. :D

2009. dec. 10. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Pesten élek és naponta használom a BKV-t, így én bérletet használok, de ha csak 1 napra közlekednék Pesten, akkor csak jegyet vennék attól függően, mennyit fogok közlekedni, gyűjtőjegyet vagy napijegyet. Ne sajnáld az útiköltséget, drágább, ha elcsípnek véletlenül, a metró forgalmasabb pontjain (közlekedési csomópontokban) meg mindig van ellenőr.
2009. dec. 10. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Kérdés,hogy mivel szeretnél utazni. A metrón lyukasztani kell,de egyébként nem valószínű,hogy találkozol ellenőrrel. Ha találkozol mondd meg neki,hogy nincs bérleted, sem jegyed és nem adod oda semmi iratodat. Akkor mit csinál? Semmit nem tud tenni!
2009. dec. 10. 23:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy ha metró vonalat váltok mondjuk a Deákon, akkor új jegyet kell lyukasztanom ?
2009. dec. 10. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
nem. nem is tudsz, le van szerelve a lyukasztó.
2009. dec. 10. 23:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Ebből napijegy lesz. 1550 Ft, ha valaki ide vetődne és pont ez érdekelné :)
2009. dec. 10. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
1550 Jmf egy napijegy, ezzel 24 órán keresztül korlátlanul utazhatsz, tehát gyakorlatilag 1 napos bérlet.
2009. dec. 10. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Én tuti bliccelnék ha kéne jegyet vennem, de mivel ingyen utazhatok a helyi közlekedéseken egész évbe az országba ezért ilyen gondom nemvolt még :)
2009. dec. 11. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Lógok ahol csak tudok, semmi pénzem már ilyesmire...

Ha ellenőr jön úgyse hagyom magam, felőlem fejen is állhatnak!

2009. dec. 12. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!